Exclusiv Nicușor Dan nu vrea să aibă o dezbatere cu Sebastian Burduja: „Se spun lucruri și eu vreau să am sprijinul PNL”

Data actualizării: Data publicării:
nicusor dan
Nicușor Dan nu vrea o dezbatere cu Sebastian Burduja. FOTO: Inquam Photos/ Octav Ganea

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a declarat joi, la Jurnalul de seară de la Digi24, că el nu vrea să aibă o dezbatere cu Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primărie, pentru că „se spun lucruri” și el vrea „să aibă sprijinul PNL”.

Nicușor Dan a fost întrebat de Sebastian Burduja când va accepta o dezbatere cu el, din respect pentru electoratul liberal.

„Am răspuns deja de mai multe ori la întrebarea asta. Începutul e foarte bun, electoratul liberal m-a votat în 2020, aș vrea să mă voteze și acum, mai ales în persepctiva votului într-un singur tur, când un vot pentru candidatul de pe locurile 4-5 e un vot aruncat. Nu vreau să am o dezbatere cu Sebastian Burduja, pentru că într-o dezbatere se spun lucruri”, a răspuns Nicușor Dan.

Primarul a mai explicat că vrea să aibă sprijinul PNL.

„N-aș vrea să îl atac. Vreau o majoritate cu PNL în Consiliu, dacă câștig Primăria”, a mai spus edilul.

Sebastian Burduja îl acuză pe Nicușor Dan că nu este un om de echipă și că refuză dialogul, deși, susține el, ca „primar trebuie să ai o dezbatere”.

„Eu sunt un om de dialog și de echipă, toți știu asta. Dar ai nevoie de doi pentru tango. Domnul Nicușor Dan nu e om de dialog, nici de echipă. Nu răspunde la telefon, nu-mi răspunde nici mie, nici domnului Ciprian Ciucu. Problema e această atitudine incorectă, i-aș spune arogantă. Ești în democrație, ești primar, trebuie să ai o dezbatere”, a mai spus liberalul.

Editor : B.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri