Ciucă spune că nu a urmărit explicațiile lui Cîrstoiu: În acest moment nu s-a schimbat nimic

Data publicării:
ciuca face declaratii
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă. Foto: Profimedia

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a spus vineri seară, întrebat dacă este mulţumit de explicaţiile date de Cătălin Cîrstoiu şi dacă acesta rămâne candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, că nu ştie ce a declarat Cîrstoiu, astfel că deocamdată nu s-a schimbat nimic în ceea ce privește candidatura lui, potrivit News.ro.

Nicolae Ciucă a fost întrebat, vineri seară, într-o conferinţă de presă susţinută în judeţul Sălaj, dacă este mulţumit de explicaţiile date de candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, şi dacă acesta mai rămâne candidatul alianţei.

Îmi cer scuze, nu pot să comentez, nu am văzut ce a declarat domnul doctor, aţi fost aici, aţi văzut care a fost activitatea mea, motiv pentru care în acest moment nu s-a schimbat nimic faţă de ceea ce am declarat aseară. Domnul doctor Cîrstoiu în acest moment a îndeplinit o solicitare care i-a fost adresată în mod normal, să clarifice toate probleme care s-au ivit în spaţiul public, nu ştiu dacă a făcut-o sau nu, adică a avut loc această conferinţă de presă, care au fost rezultatele, ce s-a întâmplat acolo nu ştiu, nu pot să comentez”, a replicat Ciucă.

Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a declarat vineri că mandatul său este pe masa coaliţiei şi a remarcat că a fost „cam singur în precampania asta”.

Aş fi nebun să merg într-o luptă fără sprijin, normal”, a afirmat el, întrebat dacă s-ar retrage dacă liderii coaliţiei îi cer acest lucru.

Ciucă a spus joi seară la Digi24 că în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care ţin de problemele sale personale. La final, va exista o nouă analiză.

Să putem să mergem mai departe sau să vedem ce decizie se ia”, a afirmat liderul PNL.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri