Ciolacu îi cere scuze lui Cîrstoiu “pentru tot ce a pătimit” și anunță că va strânge semnături pentru Firea: Va fi din nou primar

Data actualizării: Data publicării:
BUCURESTI - ALEGERI 2024 - PSD - PNL - ORGANIZATII DE SENIORI -
Foto: Cătălin Cîrstoiu (st), Marcel Ciolacu și Gabriela Firea (dr) / Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Marcel Ciolacu a declarat, marți, într-o conferință de presă alături de Gabriela Firea, după ce alianța PSD-PNL a decis retragerea medicului Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru București, că ar fi fost „inadmisibil” ca PSD și PNL să arbitreze „cine câștigă, domnul Nicușor Dan sau domnul Piedone”. Președintele PSD a mai declarat că este convins că „pe data de 9 iunie doamna Firea va fi din nou primarul general al Capitalei” și a subliniat că va strânge semnături alături de aceasta în campanie.

„Noi nu suntem arbitri și noi să fi arbitrat cine câștigă, domnul Nicușor Dan sau domnul Piedone. Este inadmisibil așa ceva, atât pentru PSD cât și pentru PNL și cred că aseară am luat decizia corectă ca cei doi președinți de organizații respectiv doamna Firea și domnul Burduja să fie candidatul PSD doamna Firea și domnul Burduja candidatul PNL”, a spus Marcel Ciolacu. „Cu toate regretele pe care le am deoarece suntem într-o coaliție și într-o alianță electorală sunt ferm convins că pe data de 9 iunie doamna Firea va fi din nou primarul general al Capitalei”, a spus Marcel Ciolacu.

Președintele PSD a subliniat că se va implica direct în strângerea de semnături în București, pentru Gabriela Firea.

„Eu o să mă implic direct dacă doamna Firea o să-mi permită și cu echipa dânsei de campanie o să particip direct la strângere de semnături în București”, a spus Ciolacu.

Președintele PSD a spus că vrea să vorbească despre „un adevăr”, când a fost întrebat despre retragerea lui Cătălin Cîrstoiu.

Marcel Ciolacu, președintele PSD: Eu înțeleg că în acest moment opinia publică în primul rând se construiește pe percepții. Eu aș vrea să vă vorbesc astăzi despre un adevăr. Cătălin Cîrstoiu este un medic de excepție într-un domeniu foarte dificil, este un chirurg de excepție, e un om care și-a clădit toată activitatea prin muncă și studii pe care le-a terminat cu nota 10, într un domeniu în care nu ai voie nicio zi să nu îți faci un upgrade profesional, un manager de excepție.

Cum s-a reușit ca un decan al Universității de Medicină, în 2 săptămâni, să devină Bin Laden fără să ucidă pe nimeni, fără să omoare pe nimeni, fără să facă rău nimănui, dimpotrivă, salvând vieți, este cu totul altceva. Nu e primul și nici ultimul caz din politică care pățește astfel. Amintiți-vă de doamna Firea cu „azilele groazei”, care la un moment dat toată lumea arăta către dânsa și s-a dovedit după foarte puțin timp că nu avea nicio legatură cu „azilele groazei”.

Se întamplă astfel de lucruri în politică și îmi pare foarte rău și îmi doresc din tot sufletul ca domnul doctor Cătălin Cîrstoiu să rămână un prieten, cu toate că ne cunoaștem de foarte puțin timp, și îmi cer scuze eu față de dânsul pentru tot ceea ce a pătimit, pentru că atacurile n-au fost împotriva dânsului în primul și în primul rând, atacurile au fost din punctul meu de vedere, după o analiză proprie, atacurile au fost în primul rând împotriva acestei alianțe electorale.

Editor : M.I.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri