Galerie Foto Și-a cumpărat o dubă și a transformat-o într-o locuință de lux cu 140.000 $. Cum arată în interior și cu cât vinde acum casa pe roți

Data actualizării: Data publicării:
colaj
Și-a cumpărat o dubă și a transformat-o într-o locuință de lux cu 140.000 $ FOTO: Instagram/ Abbe Minor

După ani de zile în care a trăit și a amenajat rulote, o tânără a făcut o pasiune pentru transformarea lor și chiar a intrat într-o comunitate a cărei membri lucrează la proiecte similare.

Dar Abbe Minor, de 24 de ani, din San Diego, a simțit la un moment dat că a venit momentul să gestioneze un proiect mai îndrăzneț decât cele la care a mai lucrat.

Și-a cumpărat o dubă și a transformat-o într-o locuință de lux cu 140.000 $ FOTO: Instagram/ Abbe Minor
Și-a cumpărat o dubă și a transformat-o într-o locuință de lux cu 140.000 $ FOTO: Instagram/ Abbe Minor

Astfel, în aprilie 2023, a cumpărat un Mercedes-Benz Sprinter galben, iar în următoarele nouă luni a proiectat și construit un spațiu funcțional și luxos. Însă costurile au fost pe măsură. Abbe a spus că a cheltuit 140.000 de dolari pe transformare, dar astăzi duba valorează 235.000 de dolari, potrivit Business Insider.

Tânăra spune că nu regretă investiția. „Am vrut să învăț lucruri noi și să creez ceva curajos. La baza tuturor acestor lucruri este artă”, spune ea.

La facultate, Abbe și iubitul ei de atunci și-au transformat prima lor dubă cu care au călătorit prin țară, vizitând 46 de state.

În timpul acelei aventuri, tânăra a înțeles de ce oamenii sunt dispuși să cheltuiască sume exorbitante pe vehicule de agrement de lux.

În 2020, rulotele de lux aveau prețuri de 250.000 de dolari, dar de atunci prețurile au continuat să crească, iar acum se apropie de 1 milion de dolari.

„Asta m-a făcut să văd o oportunitate”, a spus Minor.

După ce a absolvit facultatea, ea a lansat o afacere de transformare a dubițelor. Cumpăra o furgonetă, petrecea câteva luni transformând-o, o vindea și apoi trăia din profit pentru restul anului.

În ultimii ani, ea s-a întreținut din renovarea dubițelor și spune că a câștigat suficient cât să-și asigure traiul și să pună bani deoparte.

Pentru ultimul proiect a fost nevoită să renunțe la economii. „La această transformare mi-am spus: Nu-mi pasă cu adevărat ce vrea piața. Nu-mi pasă câți bani cheltuiesc. Voi face ceva ce nu s-a mai făcut până acum”.

Primul pas a fost achiziționarea unui Mercedes Sprinter galben care a costat 66.000 de dolari.

I-a înlocuit roțile, anvelopele și suspensia și a adăugat un portbagaj și o scară. Apoi a dus duba în garajul unei rude în care a lucrat luni de zile.

S-a inspirat din redările Pinterest și AI, a înclinat către stilurile spaniole și mediteraneene, a folosit materiale noi, inedite, a apelat la fibra de sticlă care i-a permis să creeze pereții curbați în tot spațiul.

A acoperit pereții interiori ai dubei cu o tencuială folosită în arhitectura marocană, un material care n-a mai folosit niciodată în interiorul unei dube.

Cu ajutorul rețelelor sociale, Abbe a colaborat cu mărci și a beneficiat de produse gratuite în valoare de mii de dolari.

Furgoneta are și câteva elemente ascunse. Băncile din față se transformă într-un al doilea pat, iar o scară ascunde spații de depozitare secrete.

Întreaga conversie, inclusiv costul camionetei, a costat-o 140.000 de dolari și spune că anumite materiale, cum ar fi tencuiala și placajul de mesteacăn baltic, folosit pentru dulapuri, au fost unele dintre cele mai scumpe elemente ale construcției.

Știa că această dubiță va fi o investiție diferită față de celelalte proiecte ale ei. În loc să o vândă imediat, așa cum a făcut în trecut, Abbe plănuiește să locuiască în ea o perioadă și să creeze conținut online pentru a mai amortiza din cheltuieli.

Însă este conștiență că totul are un preț că și că la un moment dat, nu foarte târziu, va vinde duba. Pe site-ul ei a anunțat deja prețul de vânzare - 235.000 de dolari.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Unde a fost văzută Kate Middleton în plin tratament pentru cancer. Prinţesa de Wales a îngrijorat oamenii din...
Digi FM
Un bărbat beat a uitat ușa apartamentului deschisă, iar câinele său doberman a ieșit pe scară. Ce a făcut o...
Pro FM
Fiul lui Ștefan Bănică a răbufnit. Ce spune Radu despre carieră și tatăl său: „Nu m-a băgat Bănică în...
Film Now
Nicole Kidman și Zac Efron, scene fierbinți în cea mai nouă comedie romantică. Îi despart 20 de ani, dar au...
Adevarul
Temuta regină care a stăpânit Castelul Corvinilor. De ce nimeni nu îndrăznea să se apropie de el VIDEO
Newsweek
Putin va lovi 6 țări care oferă arme Ucrainei. Ce riscă România care permite tranzitul armamentului?
Digi FM
Un turist a fost obligat să plătească 2.500 de dolari înainte de a coborî de pe un vas de croazieră: “Suntem...
Digi World
5 semne care arată că mănânci prea multă sare. Organismul te atenționează când ai depășit cantitatea optimă
Digi Animal World
Turiștii din Italia sunt în alertă. Plajele au fost invadate de „viermele de foc”, care poate ajunge până la...
Film Now
Angelina Jolie, prima apariție de când fiicele ei, Shiloh și Vivienne, au renunțat la numele tatălui lor...
UTV
Madalina Ghenea a fost dur criticata dupa ce s-a postat dansand pe masa. “E jenant ce faci!”. Actrita a...