DIGI se pregătește pentru lansarea serviciilor în Belgia

Data publicării:
hoi@aarongodderis.com
hoi@aarongodderis.com
  • DIGI a făcut încă un pas în procesul de extindere internațională, odată cu inaugurarea oficială a sediului central din Bruxelles. Această etapă reprezintă un moment important în consolidarea prezenței DIGI pe piața europeană.
  • DIGI devine astfel cel de-al patrulea jucător de telecomunicații din Belgia, având ca obiectiv principal dezvoltarea unei rețele performante care să asigure acces la o gamă completă de servicii de calitate superioară, disponibile la tarife avantajoase și corecte.

Începând din această vară, consumatorii belgieni vor putea beneficia de prețuri echitabile și soluții fiabile de conectivitate, furnizate de cel mai nou operator de telecomunicații de pe piața locală, DIGI Belgia. Cu o abordare orientată către clienți, oferta va include servicii de telefonie și date mobile, internet fix și televiziune, fiind special concepută pentru a satisface exigențele și nevoile diverse ale utilizatorilor belgieni.

hoi@aarongodderis.com
hoi@aarongodderis.com

În urma licitației organizate în iunie 2022 de Institutul Belgian pentru Servicii Poștale și Telecomunicații (BIPT), prin intermediul unui joint-venture cu Citymesh NV, parte a grupului Cegeka, DIGI a câștigat drepturile de utilizare a unor frecvențe din spectrul mobil, care vor permite construirea unei noi rețele de comunicații fixe și mobile, de ultimă generație. DIGI Belgia va intra pe piața de telecomunicații ca al patrulea furnizor de servicii convergente de comunicații electronice, cu misiunea de a livra soluții robuste și accesibile, bazate pe tehnologii inovatoare și un serviciu excelent de asistență clienți.

În dezvoltarea ofertei noastre am pornit de la nevoile consumatorilor belgieni. Cercetările realizate de BIPT (Institutul Belgian pentru Servicii Poștale și de Telecomunicații) arată că tarifele pentru serviciile de telecomunicații sunt semnificativ mai mari decât în țările învecinate. DIGI deține expertiza tehnică necesară și Grupul a avut deja lansări de succes pe piețe noi. În virtutea acestei experiențe, suntem încrezători că putem extinde rețeaua noastră într-o manieră eficientă și rentabilă. Toate acestea ne vor permite să practicăm prețuri corecte și transparente. Serviciile de telecomunicații reprezintă un drept fundamental, iar misiunea noastră este să le facem accesibile și convenabile pentru toată lumea”, a declarat Jeroen Degadt, Director General DIGI Belgia.

hoi@aarongodderis.com
hoi@aarongodderis.com

La evenimentul de inaugurare a sediului subisidiarei DIGI Belgia au participat doamna Petra de Sutter - Viceprim-Ministrul Guvernului Federal Belgian, Mitch de Geest, Director General Citymesh, Valentin Popoviciu, Director Executiv al Grupului DIGI, Jeroen Degadt, Director General DIGI Belgia, reprezentanți ai autorităților centrale și locale, jurnaliști, precum și numeroși invitați de marcă la nivel european.

Momentul de pre-lansare a fost marcat de o demonstrație live a funcționalității rețelei mobile 5G, prezentată de domnul Valentin Popoviciu: “Implementarea și dezvoltarea noii infrastructuri de telecomunicații mobile și fixe reprezintă un proces amplu, care implică resurse considerabile, pașii necesari urmând a fi parcurși de companie în perioada imediat următoare. Suntem nerăbdători să servim cât mai curând viitorii noștri clienți belgieni cu servicii de internet prin fibră optică și 4G/5G de calitate, la prețuri corecte și stabile, așa cum ne-am obișnuit de mulți ani abonații din România, Spania și Italia”, a declarat acesta.

hoi@aarongodderis.com
hoi@aarongodderis.com

DIGI Belgia se află în etapa de construcție și punere în funcțiune atât a rețelei de fibră optică, cu peste 60 de mii de case (HP - Homes Passed) deja acoperite în Bruxelles, cât și a rețelei mobile 4G și 5G, prognozată să atingă un număr de 4500 site-uri mobile în următorii ani. Expertiza avansată de design, inginerie, implementare și operare a tehnicienilor și specialiștilor DIGI Romania, în strânsă colaborare cu echipa DIGI Belgia, aduce o contribuție majoră la dezvoltarea infrastructurii din această țară.

Mai multe informații pot fi consultate pe site-ul: www.digi-belgium.be.

hoi@aarongodderis.com
hoi@aarongodderis.com

Despre Grupul DIGI

DIGI este liderul pieței de telecomunicații din România pe segmentele de internet de bandă largă (broadband), servicii de distribuție TV (pay-TV) și telefonie fixă, deținând o cotă importantă pe segmentul de comunicații mobile, precum și cea mai mare acoperire la nivel național. Compania derulează operațiuni în România, Spania, Italia și urmează să lanseze servicii electronice în Portugalia și Belgia.

Soluțiile de conectivitate și comunicații electronice convergente furnizate de DIGI se bazează pe rețele moderne de fibră optică și tehnologii de ultimă generație. DIGI pune la dispoziția clienților săi și o ofertă diversificată de conținuturi online, radio și TV: sport (Digi Sport), știri (Digi24), filme, documentare, muzică și serviciul de content Digi Online.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Unde a fost văzută Kate Middleton în plin tratament pentru cancer. Prinţesa de Wales a îngrijorat oamenii din...
Digi FM
Un bărbat beat a uitat ușa apartamentului deschisă, iar câinele său doberman a ieșit pe scară. Ce a făcut o...
Pro FM
Fiul lui Ștefan Bănică a răbufnit. Ce spune Radu despre carieră și tatăl său: „Nu m-a băgat Bănică în...
Film Now
Blake Lively a atras toate privirile într-o rochie transparentă, realizată doar din perle. Actrița, fabuloasă...
Adevarul
Presa rusă scrie despre declanșarea celui de-al Treilea Război Mondial după ce Putin a avertizat Occidentul...
Newsweek
Recunoașteți personajul? Marele actor care avea Parkinson de la debut. A călcat „pe bec" în căsnicie
Digi FM
Un turist a fost obligat să plătească 2.500 de dolari înainte de a coborî de pe un vas de croazieră: “Suntem...
Digi World
5 semne care arată că mănânci prea multă sare. Organismul te atenționează când ai depășit cantitatea optimă
Digi Animal World
Turiștii din Italia sunt în alertă. Plajele au fost invadate de „viermele de foc”, care poate ajunge până la...
Film Now
Angelina Jolie, prima apariție de când fiicele ei, Shiloh și Vivienne, au renunțat la numele tatălui lor...
UTV
Madalina Ghenea a fost dur criticata dupa ce s-a postat dansand pe masa. “E jenant ce faci!”. Actrita a...