Directoarea școlii Nicolae Titulescu din București și-a dat demisia

Data actualizării: Data publicării:
directoare titulescu
Directoarea școlii Nicolae Titulescu din București și-a dat demisia. Foto: Captură video

UPDATE Directoarea școlii Nicolae Titulescu din București și-a dat demisia azi. În urmă cu puțin timp, a avut loc o discuție la Guvern unde ministrul Educației Ligia Deca a fost chemată de premierul Marcel Ciolacu pentru a da explicații în cazul acuzațiilor de viol de la unitatea școlară.

ACTUALIZARE 14.10 Directoarea școlii și-a dat demisia. Inspectoratul Școlar va decide cine va fi director interimar.

În urma discuției de la Guvern au apărut informații pe surse că ea va fi demisă.

Știrea inițială:

Ligia Deca a fost chemată la Guvern imediat după ce a dat declarații despre primele concluzii cu privire la situația de la Școala din București.

Ligia Deca a declarat azi că a aflat din presă despre cazul elevului care ar fi fost abuzat la Școala Gimnazială Nicolae Titulescu din Capitală. Ministrul a anunțat că a trimis Corpul de Control la școala respectivă, pentru a verifica modul în care unitatea școlară, dar și inspectoratul școlar au reacționat.

"Până mâine dimineaţă vom şti exact. Vă daţi seama că nu va rămâne piatră pe piatră acolo, dacă se confirmă că directoarea a ascuns asemenea fapte. Vedem mâine dimineaţă exact. Până mâine dimineaţă o să primesc întreaga... Vom vedea tot adevărul", a precizat Marcel Ciolacu, luni seară, la Antena 3, întrebat fiind despre acest caz, scrie Agerpres.

Premierul a subliniat că nu poate tolera un astfel de caz, întrebat dacă a cerut informaţii.
"La un asemenea caz, cum să nu? Dar, totuşi, trăim într-una dintre cele mai sigure ţări din Europa. Este greu să diger o astfel de faptă şi un astfel de caz", a afirmat Ciolacu.

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri