Edi Iordănescu, după meciul României cu Liechtenstein: Au fost multe lucruri bune, dar ne-a lipsit claritatea la finalizare

Data actualizării: Data publicării:
edi iordanescu la marginea terenului
Edi Iordănescu, selecționerul României. Foto: Profimedia

Selecţionerul Edward Iordănescu a văzut multe lucruri bune în evoluţia tricolorilor în meciul cu Liechtenstein, încheiat însă la egalitate, 0-0, la Bucureşti, cu echipa de pe locul 202 în ierarhia FIFA.

„Îmi prezint regretul în fața suporterilor, în numele meu şi al echipei. Orice supărare au aş vrea să o reverse asupra mea, nu asupra echipei.

Au fost multe lucruri bune, dar ne-a lipsit claritatea la finalizare. Am avut atâtea situaţii, au funcţionat, am avut un atac poziţional destul de bun.

Ne-a lipsit golul, trebuie să  învăţăm din asta şi să sperăm că şansa va veni şi ea.

Eu nu eram interesat de un scor fluviu ci doar să câştigăm, pentru moralul echipei.

E o seară care nu ne bucură dar nu avem timp să stăm prea mult cu regrete. În seara asta trebuia mai multă forţă şi inspiraţie în faţa porţii  şi alta era situaţia”, a declarat Edi Iordănescu, potrivit News.ro.

Nicolae Stanciu: Sunt mândru de felul în care am jucat cu Liechtenstein

Căpitanul echipei naţionale de fotbal a României, Nicolae Stanciu, a afirmat, la finalul partidei amicale cu Liechtenstein, că este mândru de felul în care tricolorii au abordat acest ultim meci de pregătire dinaintea EURO 2024.

Cred că dezamăgeşte rezultatul, faptul că nu am marcat, dar per total, atât cât timp am fost pe bancă şi după ce am intrat, cred că nu am nimic ce să le reproşez colegilor sau nouă. Decât poate faptul că nu am fost 100% concentraţi acolo în faţa porţii să reuşim să marcăm. Am reuşit să vorbim despre acest lucru, chiar şi înainte de meci. Din punctul meu de vedere, sunt mândru de colegii mei şi de felul în care am jucat, de câte ocazii ne-am creat a spus Stanciu la Digi Sport.

El a spus că mai e destul timp până la primul meci de la EURO pentru a putea analiza prima adversară, Ucraina, potrivit Agerpres.

Probabil vom mai discuta, vom încerca să reglăm anumite lucruri, dar ţine de noi când suntem acolo în faţa porţii să fim concentraţi, să fim conştienţi de şansele pe care le avem. Pentru că acolo, la European, nu vom mai avea atâtea şanse cât am avut cu Liechtenstein, trebuie să profităm de fiecare şansă şi să reuşim să înscriem. Mai avem până la primul meci, îi vom analiza şi mai bine pe ucraineni. Cu siguranţă vom fi pregătiţi la ora jocului, dar cred eu că trebuie să avem spiritul acesta, unitatea aceasta, care sunt sigur că nu va dispărea mult timp de la această echipă. Apoi depinde şi de noi, de cât de eficienţi vom fi în faţa porţii şi vom reuşi să înscriem la ocaziile pe care ni le vom crea", a mai spus Stanciu.

Dacă pentru Liechtenstein acest egal este un rezultat istoric, pentru România este unul ruşinos şi stârneşte îngrijorare înaintea EURO 2024.

România va debuta la EURO 2024 pe 17 iunie, împotriva Ucrainei, la Munchen, iar apoi va mai înfrunta în Grupa E selecţionatele Belgiei, pe 22 iunie la Koln, şi Slovaciei, pe 26 iunie la Frankfurt.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Se schimbă sistemul de returnare a PET-urilor. Anunțul momentului în România, ce trebuie să faci până pe 19...
Digi FM
Reacția unui turist american, vlogger celebru, când a ajuns în Iași: „Nu poți compara niciodată orașele...
Pro FM
Ce a răspuns Antonia după ce i s-a reproșat că are „buze cu acid, sâni operați, abdomen operat”. Artista nu...
Film Now
Fiica cea mare a lui Ben Affleck, alături de tatăl ei și în cele mai grele momente. Gesturi duioase pe...
Adevarul
Visul Brexit al Regatului Unit se destramă. Ce se poate întâmpla dacă laburiștii câștigă alegerile generale
Newsweek
Șeful ONU, despre încălzirea globală: „Jucăm la ruleta rusească cu Planeta”
Digi FM
Ce familie frumoasă are portarul Florin Niță. Își iubește soția din liceu, au rămas mereu uniți, azi sunt mai...
Digi World
Ce se ascunde în spatele salutului însoțitorilor de bord. Fiecare pasager e atent analizat din mai multe...
Digi Animal World
Cum a descoperit un bărbat că s-a urcat în mașina greșită: „Stătea liniștit pe bancheta din spate”. Imaginile...
Film Now
Lara Flynn Boyle și Jack Nicholson țin legătura după relația de acum 20 de ani. Ce spune ea despre starul de...
UTV
Rita Ora, aparitie indrazneata. Artista a purtat o rochie transparenta la concertul trupei Girls Aloud