Live

VIDEO Incendiu puternic la o hală din Dâmbovița. A fost emis mesaj RO-Alert

Data publicării:
Incendiu puternic la o hală din Dâmbovița. Foto: ISU Dâmbovița

Imagini dramatice la Butimanu, din județul Dâmbovița. O hală de o mie de metri pătrați a luat foc. Flăcările sunt foarte mari și un fum gros se ridică deasupra localității. Oamenii au fost sfătuiți, prin RO-Alert, să nu se apropie de zona în care are loc incendiul și să stea în case cu geamurile închise. Sunt mobilizate 5 echipaje de pompieri și unul SMURD din mai multe localități ale județului.

"În jurul orei 04,14 am fost solicitaţi să intervenim în cazul unui incendiu produs la o hală situată în localitatea Butimanu. Garda de Intervenţie Corneşti intervine cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, Detaşamentul de Pompieri Târgovişte cu o autospecială de stingere şi o autospecială cu hidroperforare, Detaşamentul de Pompieri Titu cu o autospecială de stingere, Detaşamentul de Pompieri Pucioasa cu o autospecială de stingere, iar Garda de Intervenţie Răcari cu un echipaj SMURD", a transmis ISU Dâmboviţa.

Se acţionează pentru localizarea şi lichidarea incendiului. Până la acest moment nu au fost identificate victime, adaugă sursa menţionată.

Editor : A.P.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

"Merg la sală zilnic!" După ce a făcut marele anunț, Larisa Iordache a dezvăluit cum arată acum o zi din viața ei

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Momentul în care incendiatorul de la Parlament este ridicat de polițiști și dus la secție. Bărbatul a fost arestat preventiv

Șeful Camerei Deputaților vrea filtre chiar la intrarea în Parlament, după incendiul provocat de un bărbat care a aruncat cu benzină

VIDEO Explozie puternică pe acoperişul unei clădiri cu zece etaje din Paris. Momentul deflagrației

Imagini cu bărbatul suspectat că a dat foc în Parlament, publicate de MAI. Autoritățile cer ajutor pentru prinderea sa

Partenerii noștri