Live

VIDEO Cal spălat într-o spălătorie auto din Târgu Jiu. Poliția a deschis dosar penal

Data publicării:
Poliţiştii din Gorj au deschis dosar penal, după ce doi bărbaţi au fost filmaţi în timp ce spală un cal într-o spălătorie auto de tip self-service din municipiul Târgu Jiu.

Poliţiştii din Gorj au deschis dosar penal, după ce doi bărbaţi au fost filmaţi în timp ce spală un cal într-o spălătorie auto de tip self-service din municipiul Târgu Jiu. Ancheta vizează infracţiunea de rănirea cu intenţie a animalelor, în contextul în care cei doi au utilizat pentru spălarea animalului materialele şi soluţiile destinate curăţării autoturismelor.



Imaginile în care un cal a fost dus la o spălătorie din Târgu Jiu au fost surprinse miercuri, 4 septembrie, scrie News.ro. În imagini se vede cum animalul este dus într-o boxă a spălătoriei şi curăţat cu materialele puse la dispoziţie şoferilor pentru a-şi spăla autoturismele.

Verificările poliţiştilor arată că un bărbat, din Târgu Jiu este cel care a dus calul la o spălătorie din zona Debarcader din municipiu.

”Poliţişti din cadrul Biroului pentru Protecţia Animalelor Gorj s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de rănirea cu intenţie a animalelor, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propusă soluţie Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu”, transmite, joi după-amiază, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Gorj.

Editor : A.P.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

România se pârjolește. Număr record de incendii pe câmpuri, anul acesta. Care este cauza izbucnirii focarelor

60 de câini de la un adăpost public, uciși de autoritățile unui municipiu. Europarlamentarul Nicu Ștefănuță a alertat Comisia Europeană

Ansamblul monumental „Calea Eroilor” și Frontierele Imperiului Roman - Dacia, incluse în patrimoniul UNESCO

Un bărbat a fost amendat cu aproape 16.500 lei de polițiștii din Dâmbovița, pentru că mergea pe mijlocul drumului și își biciuia calul

Partenerii noștri