Live

Video Un TIR a căzut de pe un pod în Dunăre. Trupul șoferului a fost găsit de scafandri după ore de căutări

Data actualizării: Data publicării:
Foto: Captură video Digi24

Un TIR a căzut în Dunăre noaptea trecută, după ce a rupt parapetul de protecție pe DN 6, în zona viaductului Bahna, între Drobeta Turnu Severin și Orșova. Șoferul a fost căutat de scafandri mai multe ore, iar trupul său a fost găsit marți dimineață.

 

„TIR-ul a căzut în Dunăre la miezul nopţii, iar marţi dimineaţă scafandrii au reuşit să recupereze victima, un bărbat în vârstă de 40-42 de ani, cetăţean român. Au avut loc căutări cu scafandrii din judeţul Mehedinţi şi am solicitat şi ajutorul colegilor din Caraş-Severin”, au declarat, pentru News.ro, reprezentanţii ISU Mehedinţi.

Potrivit poliţiştilor, TIR-ul era înmatriculat în judeţul Arad şi era încărcat cu marfă când a lovit parapetul de protecţie al viaductului Bahna şi a căzut în fluviul Dunărea.

Imediat după ce TIR-ul a căzut în apă, la faţa locului au fost mobilizate echipaje de la Detaşamentele de Pompieri Drobeta Turnu Severin şi Orşova, Poliţia de Frontieră cu o ambarcaţiune, un echipaj medical şi poliţia, precum şi scafandri.

Elena Alexandru, jurnalist Digi24: „Este o anchetă în desfășurare pentru a se stabili cauza producerii acestui accident. Potrivit martorilor care au văzut noaptea trecută cum TIR-ul lovește parapetul și ajunge în Dunăre, e foarte posibil ca șoferul să fi adormit la volan și în acel moment s-a produs impactul.

Se pare că șoferul fusese în Drobeta Turnu Severin cu TIR-ul încărcat cu cablaje electrice și urma să ajungă în Arad, unde locuiește de altfel acesta. Până în acest moment nu e clar dacă TIR-ul va fi scos din Dunăre pentru că în acea zonă nu poate ajunge o macara pentru a-l scoate din apă”. 

Editor : C.L.B.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Circulația pe podul Giurgiu – Ruse, restricționată timp de două luni. CNAIR: Bulgarii vor decide dacă va fi închis total

Guvernul lansează aplicația de monitorizare GPS e-Transport pentru transporturi rutiere de bunuri

Patru persoane, printre care și un copil, salvate de pe Dunăre. Nu puteau reveni singure la mal

19 migranți sirieni care au intrat ilegal în țară au fost prinși pe malul Dunării, după ce au traversat cu barca

Partenerii noștri