Live

Galerie Foto Un tânăr de 23 de ani a murit, după ce s-a înecat într-o baltă din Alba. A rămas împotmolit în nămol

Data publicării:
Un tânăr de 23 de ani a murit, după ce s-a înecat într-o baltă din Alba. Sursa foto: colaj ISU Alba

Sfârșit tragic pentru un tânăr de 23 de ani, care s-a înecat într-o baltă din Alba. Victima, scrie Alba24.ro, a rămas împotmolită în nămol. Când au ajuns salvatorii la el, tânărul era în stop cardio-respirator. În ciuda manevrelor de resuscitare, acesta nu a mai putut fi salvat.

Tragedia a avut loc joi după-amiază, pe raza localității Șibot, județul Alba. Un localnic a sunat la 112 și a sesizat că un tânăr pare decedat în balta de la marginea comunei.

Imediat, la locul indicat au ajuns pompierii cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială scafandri cu barcă și un echipaj de prim ajutor.

Victima a fost recuperată din apă în stop cardio-respirator, iar medicii au început imediat manevrele de resuscitare. În ciuda tuturor eforturilor, tânărul nu a putut fi salvat.

"A fost extrasa din baltă o persoană blocată în mâl, de sex masculin, de aproximativ 22 ani. Persoana se află în stop cardio-respirator, s-au început manevrele de resuscitare. Din nefericire, persoana nu a răspuns manevrelor de resuscitare fiind declarat decesul acestuia de către echipajele medicale”, au transmis reprezentanții IPJ Alba.

George avea 23 de ani și era din Cugir, oraș situat la doar 13 kilometri de locul tragediei, mai scrie sursa citată.

Editor : Izabela Zaharia

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

O celebritate a venit în România și a trăit ceva despre care doar auzise: ”O nebunie! M-am așezat și m-am întrebat ‘Ce-a fost asta?’”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Noi imagini cu dezastrul făcut de inundații. Deversare controlată la un baraj din Vaslui, după ce apa a atins cota de pericol

STS: O persoană din Iaşi a sunat la 112 de 15.000 de ori în ultimele opt luni. Peste 1,5 milioane de apeluri false în acest an

Ciclonul Boris în România. Localități din 8 județe sunt afectate de inundații

Un bărbat care se dădea drept polițist a fost arestat, după ce a sechestrat trei persoane într-o mașină cu număr fals de înmatriculare

Partenerii noștri