Live

Un copil în vârstă de 1 an a murit după ce a fost lovit de maşina condusă chiar de tatăl lui

Data actualizării: Data publicării:
FOTO: Shutterstock

ACTUALIZARE 22.20 Bărbatul care a produs accidentul mortal a cărui victimă a fost fiul său în vârstă de un an se afla sub influenţa alcoolului, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani, Delia Nenişcu.

Potrivit sursei citate, în momentul producerii accidentului, bărbatul din Vorniceni avea o concentraţie alcoolică de 1,37 mg/ l alcool pur în aerul expirat.

"Ulterior, tânărul de 32 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea rezultată fiind de 1,37 mg/l alcool pur în aerul expirat, urmând a fi recoltate şi probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsuri legale", a afirmat Nenişcu.

Un copil de un an a murit, joi, după ce a fost lovit de maşina condusă de tatăl său, a declarat pentru Agerpres purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani, Delia Nenişcu.

Potrivit sursei citate, accidentul a avut loc în curtea unei locuinţe din comuna Vorniceni, în timpul unei manevre de mers înapoi pe care o efectua tatăl copilului.

În acest caz a fost întocmit un doar penal pentru ucidere din culpă.

Editor : A.P.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Cinci oameni au murit după ce mașina în care se aflau s-a ciocnit de o cisternă. Accidentul, produs de un șofer care a adormit la volan

FOTO. Accident provocat pe autostrada A3 de o bovină care a intrat pe carosabil. O maşină s-a răsturnat

Un şofer beat şi posibil drogat și-a făcut maşina praf după ce a intrat în parapetul de pe autostrada A1

Caz șocant în Maramureș. Un șofer a murit după ce s-a aruncat, în mers, din mașina de gunoi

Partenerii noștri