Live

Un biciclist în vârstă de 45 de ani a murit pe Transfăgărășan

Data actualizării: Data publicării:
Un biciclist în vârstă de 45 de ani a murit pe Transfăgărășan Foto: Salvamont Sibiu

Un biciclist, în vârstă de 45 de ani, a murit vineri, pe Transfăgărășan, în urma unei accidentări grave. „Din păcate, victima, în vârstă de 45 ani, a decedat”, a informat şeful Salvamont Sibiu, Dan Popescu.

Serviciul Public Judeţean Salvamont Sibiu anunţase anterior că a fost solicitat pentru acordarea de prim ajutor unui biciclist care a suferit un accident pe Transfăgărăşan. Victima a fost găsită în stop cardio-respirator, iar salvamontiştii sibieni au realizat manevre de resuscitare.

La faţa locului a fost solicitat şi elicopterul SMURD de la Mureş.

„Serviciul Public Judeţean Salvamont Sibiu a fost solicitat pentru acordarea de prim ajutor unui biciclist care a suferit un accident pe Transfăgărăşan. Momentan victima se află în stop cardio-respirator, salvamontiştii sibieni începând manevrele de resuscitare”, a informat vineri Salvamont Sibiu.

Editor : A.P.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

O celebritate a venit în România și a trăit ceva despre care doar auzise: ”O nebunie! M-am așezat și m-am întrebat ‘Ce-a fost asta?’”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Inconștiență pe Transfăgărășan: Un bărbat cu un copil în brațe s-a apropiat de urs și i-a înjurat pe pădurari că nu a putut face poze

Urșii cerșetori de pe Transfăgărășan vor fi relocați. Fechet: „Când nu va mai avea cine să-i hrănească, vor ataca gospodăriile”

VIDEO. Șofer cu probleme cardiace, preluat de elicopterul SMURD de pe Transfăgărășan

Turiştii care hrănesc urşii pe Transfăgărăşan vor fi amendaţi de două ori. Ce anunță Agenția de Mediu

Partenerii noștri