Live

Un bărbat din Vaslui, care urcase pe bloc să repare acoperișul, a fost găsit în stop cardio-respirator și cu arsuri solare

Data actualizării: Data publicării:
Un bărbat din Vaslui, care voia să repare acoperișul blocului, a fost găsit în stop cardio-respirator și cu arsuri solare

Un bărbat din Vaslui, care urcase pe bloc să repare acoperișul, a fost găsit, miercuri, în stop cardio-respirator și cu arsuri solare. Soția lui a sunat la 112, când a văzut că acesta nu mai coboară de câteva ore, scrie news.ro. În ciuda manevrelor de resuscitare, bărbatul nu a mai putut fi salvat.

UPDATE ora 17:00

Din nefericire, victima nu a răspuns manevrelor de resuscitare, medicul de pe ambulanța SMURD declarând decesul bărbatului, scrie presa locală.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Alerta s-a dat miercuri după-amiază, pe raza municipiului Vaslui. O femeie a sunat la 112 și a anunțat că soțul ei, care urcase pe acoperișul blocului pentru a face reparații, nu mai coboară.

Când au ajuns la solicitare, echipajele de intervenție l-au găsit pe bărbatul de 60 de ani căzut pe acoperiș.

"Bărbatul prezintă arsuri solare şi se află în stop cardio-respirator. Salvatorii au degajat victima, căreia, în aceste momente i se efectuează manevre de resuscitare”, informează, la ora transmiterii acestei ştiri, ISU Vaslui.

La faţa locului intervin pompierii cu o autospecială de căutare salvare, o autospecială de stingere cu apă şi spumă, autospecială echipată cu modul de salvare şi o ambulanţă SMURD de terapie intensivă mobilă, dar şi o ambulanţă cu medic de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Vaslui, mai transmite sursa citată.

Editor : Izabela Zaharia

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Noi avertizări de vreme severă în România: Val de caniculă, urmat de furtuni puternice. Zonele afectate - HARTĂ

Căldură extremă în București: Urmează două zile cu temperaturi de aproape 40 de grade Celsius

HARTĂ Canicula revine în România. Aproape toată țara este sub cod galben, doar câteva județe nu sunt afectate

Președintele FITS, Constantin Chiriac, dus cu Ambulanța la spital după ce a leșinat din cauza căldurii

Partenerii noștri