Live

Un bărbat de 71 de ani din Bistriţa – Năsăud e cercetat pentru că ar fi oferit droguri unei fete de 15 ani pentru favoruri sexuale

Data publicării:
Foto: Shutterstock

Un bărbat de 71 de ani din judeţul Bistriţa – Năsăud a fost arestat preventiv, fiind acuzat că a oferit droguri unei fete de 15 ani în schimbul unor favoruri sexuale.

”Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Bistriţa – Năsăud, împreună cu procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Bistriţa – Năsăud, au documentat activitatea infracţională a unei persoane, de 71 de ani, cercetată pentru trafic de droguri de mare risc”, au transmis, marţi, Poliţia Română şi DIICOT.

Sursele citate de News.ro au precizat că, în perioada cuprinsă între vara anului 2023 şi luna mai 2024, bărbatul ar fi procurat şi oferit, pentru consum, droguri de mare risc sub formă de cristal (4-CMC şi 2-CMC) unei minore, de 15 ani, în schimbul unor servicii sexuale.

”Pe parcursul percheziţiei efectuate la domiciliul persoanei în cauză, au fost descoperite şi ridicate mai multe mijloace de probă. Ieri, 16 septembrie, procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Bistriţa - Năsăud au dispus reţinerea persoanei în cauză, pentru 24 de ore, iar astăzi, 17 septembrie, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bistriţa Năsăud a dispus arestarea la domiciliu a acesteia, pentru 30 de zile”, au mai transmis sursele citate.

Editor : A.P.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un spion CIA a drogat, violat și fotografiat zeci de femei timp de mai mulți ani. Ce pedeapsă a primit

„Regimurile totalitare răspândesc noi droguri sintetice pentru a le folosi în lupta contra Occidentului”, spune un specialist ceh

Traficanți de droguri, prinși în flagrant de polițiști în timp ce transportau patru kilograme de heroină

Gorghiu: Nu este de acceptat ideea de praguri când vine vorba de conducere sub influenţa substanţelor psihoactive

Partenerii noștri