Live

Un bărbat a fost prins pe o stradă din București în timp ce căra cadavrul concubinei într-un cărucior

Data actualizării: Data publicării:
FOTO Shutterstock

Un bărbat care căra pe o stradă din Sectorul 5 un cadavru al unei femei într-un cărucior, vineri seara, a fost observat de către trecători care au sunat la 112, acesta fiind depistat şi imobilizat apoi de către poliţiştii care s-au deplasat în zona indicată, informează Poliţia Capitalei, citată de Agerpres.

"La data 19.07.2024, în jurul orei 20,45, Poliţia Capitalei - Secţia 24 a fost sesizată, atât prin apel 112, cât şi în mod direct de către participanţii la trafic, cu privire la faptul că pe o stradă din Sectorul 5 a fost văzut un bărbat care mergea pe stradă, cu un cărucior în care s-ar afla cadavrul unei femei. Poliţişti din cadrul Secţiei 24 s-au deplasat în zona indicată şi au depistat bărbatul în cauză, în vârstă de 55 de ani, care a fost imobilizat. De asemenea, poliţiştii au constatat că aspectele sesizate se confirmă, fiind vorba despre o femeie, în vârstă de 56 de ani", se precizează în informarea transmisă de Poliţia Capitalei.

Conform sursei citate, bărbatul a susţinut faptul că femeia ar fi concubina lui, pe care ar fi găsit-o decedată în locul unde cei doi convieţuiau, dorind să se deplaseze la cea mai apropiată staţie peco pentru a suna la 112, neavând telefon.

Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, împreună cu Serviciul Omoruri, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

În acest moment, activităţile sunt în desfăşurare, efectuându-se cercetarea la faţa locului, menţionează informarea transmisă de Poliţia Capitalei.

Trupul neînsufleţit urmează a fi transportat la Institutul Naţional de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

A dat pasă la portar din penalty, în minutul 9! Echipa lui a pierdut, iar la final a explicat gestul. VIDEO Imagini virale

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un polițist pe motocicletă a lovit în plin o femeie pe o trecere de pietoni din Capitală. Imagini șocante cu momentul impactului

Calea Victoriei și strada Novaci din sectorul 5 al Capitalei devin pietonale în weekend. Sunt programate mai multe evenimente artistice

Ziua Pompierilor 2024. Ce evenimente au loc astăzi, pe 13 septembrie, în București și în țară

Anunț important pentru bucureșteni: Termoenergetica începe probele de presiune pentru calorifere

Partenerii noștri