Live

Trei copii din Hunedoara au fost pierduți de bonă și au fost dați în urmărire națională. Apelul polițistilor

Data actualizării: Data publicării:
Trei copii din Hunedoara au fost pierduți de bonă și au fost dați în urmărire națională. Apelul Poliției / Sursă foto: IPJ Hunedoara

Trei copii dintr-un sat din Hunedoara - Sântandrei - sunt dați în urmărire națională, după ce femeia care avea grijă de ei i-a pierdut. Poliția face un apel pentru persoanele care i-au văzut să sune de urgență la 112 sau să meargă la cea mai apropiată secție. 

Potrivit polițiștilor din Hunedoara, tatăl copiilor a anunțat luni, 14 octombrie, în jurul orei 17:00, că a fost informat de bonă că cei trei minori nu se mai află în casă.

Este vorba de: 

  • Marțian Antonio Adrian - 9 ani: aproximativ 1,45 m înălțime, aproximativ 50 de kg., ochi căprui, păr scurt brunet, ten deschis, poartă ochelari de vedere.
  • Marțian Rania Adriana - 11 ani: aproximativ 1,55 m. înălțime, aproximativ 60 de kg., ochi căprui, păr lung brunet, ten deschis, față rotundă (foto central).
  • Marțian Raisa Antonia - 7 ani: aproximativ 1,40 m. înălțime, aproximativ 40 de kg., ochi căprui, păr lung brunet, ten deschis, față rotundă, poartă ochelari de vedere.

 „Din momentul primirii sesizării, polițiștii au desfășurat mai multe activități investigative și de căutare, în vederea depistării minorilor, care au fost dați în urmărire națională”, potrivit unui comunicat transmis de Inspectoratul de Poliție Județean Hunedoara.

Polițiștii mai menționează că nu se știe cum erau îmbrăcați copiii în momentul în care au dispărut de acasă. 

Editor : M.G.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

David Popovici nu mai vrea să conducă niciuna dintre mașinile primite de la Ion Țiriac! ”Acum am ocazia să spun”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un bărbat cu boli psihice și-a înjunghiat mama de cinci ori până a murit, iar după a sunat autoritățile

Un neozeelandez care a dispărut împreună cu copiii săi a fost zărit în sălbăticie, după trei ani de căutări. Era înarmat și camuflat

Razii ale polițiștilor printre șoferii din Ilfov. Un bărbat a fost urmărit după ce nu a oprit la semnal. Amenzi de 92.000 de lei

Un bărbat din Brașov și-a omorât șeful în bătaie pentru că nu a vrut să-i dea o zi liberă

Partenerii noștri