Live

Tragedie în Bistrița. O familie a fost găsită moartă într-un apartament

Data publicării:
Tragedie în Bistrița. O familie a fost găsită moartă într-un apartament

Tragedie în Bistrița. O familie a fost găsită moartă într-un apartament. Vecinii au simțit un puternic miros de gaz în casa scării și au alertat autoritățile. Majoritatea locatarilor s-au evacuat până la sosirea pompierilor.

Potrivit ISU Bistriţa-Năsăud, echipajele de pompieri ajunse la locul sesizării au detectat o concentraţie mare de gaz metan în interiorul unui apartament.

Din nefericire, trei persoane, două femei şi un bărbat, care se aflau în interiorul locuinţei au fost găsite decedate.

Cele trei persoane au fost identificate de poliţişti ca fiind un bărbat de 50 de ani, o femeie de 51 de ani şi o tânără de 27 de ani. În cauză va fi dispusă necropsia cadavrelor care va stabili cu exactitate cauza deceselor, a precizat sursa citată.

O echipă formată din poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Bistriţa şi de la Serviciul Criminalistic continuă cercetările pentru a stabili cauza şi împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul.

Editor : A.P.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un bărbat de 52 de ani a fost găsit mort într-o mașină, în Bistrița

Bebeluş de doar 8 ore, cu o afecțiune severă, transportat de urgenţă de la Bistriţa la Cluj-Napoca cu un elicopter SMURD

Momente de panică la un colegiu din Bistrița-Năsăud. Peste 600 de elevi au fost evacuați după ce în clădire s-a simțit miros de gaz

Un tânăr de 23 ani a murit după ce a fost lovit de tren, în Bistrița

Partenerii noștri