Live

Tânăr de 24 de ani găsit mort pe un câmp din Timiș. Bărbatul ar fi participat la o partidă ilegală de vânătoare

Data publicării:
Foto cu caracter ilustrativ: Captură video

Caz șocant în județul Timiș. Trupul neînsuflețit al unui tânăr de 24 de ani a fost găsit abandonat pe un câmp. Primele date ale anchetei arată că bărbatul ar fi participat la o partidă de vânătoare organizată în mod ilegal, iar la audieri au ajuns mai multe persoane.

Un tânăr de 24 de ani a fost găsit mort pe un câmp, între localităţile Cladova şi Lăpuşnic, cu o plagă la nivelul gâtului, informează, vineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Timiş.

"La data de 26 iulie, în jurul orei 02,12, poliţiştii Secţiei 10 Poliţie Rurală Făget au fost sesizaţi prin apel SNUAU 112 cu privire la decesul unei persoane. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde au identificat pe un câmp dintre localităţile Cladova şi Lăpuşnic un tânăr în vârstă de 24 de ani, decedat, care prezenta o plagă la nivelul gâtului", precizează reprezentanţii IPJ Timiş.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili ce s-a întâmplat în acest caz.

Editor : A.P.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

A dat pasă la portar din penalty, în minutul 9! Echipa lui a pierdut, iar la final a explicat gestul. VIDEO Imagini virale

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Problema urșilor din România, în atenția The Guardian. „De ce își omoară Europa prădătorii salvați din pragul extincției?”

Percheziții ale Parchetului European la primăria unei comune din România. Sunt vizate proiecte de un milion de euro

Trei bărbați din Bistriţa-Năsăud, reținuți după ce au organizat ilegal o partidă de vânătoare. Ce au găsit polițiștii asupra lor

Imagini care dau fiori surprinse într-un spital din Timiș. Un șobolan a fost filmat chiar pe holul secției de Chirurgie

Partenerii noștri