Live

Procesul în care Simona Halep cere despăgubiri de 10 milioane de dolari e în impas. Cu ce probleme se confruntă sportiva

Data actualizării: Data publicării:
Simona Halep FOTO: Profimedia Images

Simona Halep are probleme în procesul în care cere despăgubiri de 10 milioane de dolari pentru pierderile suferite în urma scandalului de dopaj. Sportiva vrea daune de la companiile care au preparat și au distribuit suplimentul care a scos-o un an și jumătate de pe teren, dar, potrivit gsp.ro, avocații firmelor încearcă să tragă de timp.

După ce a câștigat procesul la TAS, Simona Halep a dat în judecată la New York compania care a produs suplimentul contaminat și, ulterior, a cerut tragerea la răspundere și a alte două companii canadiene responsabile de distrubuirea substanței.

De ce se judecă procesul în SUA? Pentru că la un hotel de acolo i-a fost adus Simonei suplimentul despre care ea spune că era contaminat cu o substanță interzisă.

Fostul număr unu mondial vrea 10 milioane de dolari pentru perioada în care a fost scoasă de pe terenul de tenis și cere daunele pentru că "i-a fost afectată reputația, a fost umilită și a trecut prin durere și suferință".

Potrivit gsp.ro, procesul e însă în impas, pentru că avocații companiilor canadiene încearcă prin tertipuri procedurale să amâne notificare firmelor, iar dacă acest pas nu e îndeplinit procesul nu poate începe. Concret, avocații americani ai Simonei Halep ar fi reușit să ia legătura cu un avocat al companiilor, doar că omul a dispărut. Apoi, ar fi apărut în peisaj un alt avocat al canadienilor care susține că firmele nu l-au autorizat să primească notificarea de chemare în judecată.

În aceste condiții, avocații sportivei au cerut instanței din New York să prelungeacă termenul de notificare cu 6 luni. Deci, procesul ar putea începe abia în 2025.

Editor : A.P.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Au apărut imaginile de la evenimentul în care ”Michael Schumacher a avut prima apariție publică” după 11 ani

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Doi clienți Uber implicați într-un accident grav au descoperit că nu pot da în judecată compania pentru că au comandat o pizza

Cântărețul country Garth Brooks a fost acuzat de viol de fosta sa coafeză. Victima povestește că s-a gândit să se sinucidă

Simona Halep, eliminată în turul doi la Hong Kong Open. Doar câteva cuvinte după meci

Prima victorie pentru Simona Halep de la revenirea în turneul WTA după suspendare. S-a impus în trei seturi în fața Arinei Rodionova

Partenerii noștri