Live

Simona Halep revine pe teren după patru luni: „Am ajuns în Hong Kong și sunt pregătită să dau tot ce am mai bun”

Data publicării:
Simona Halep revine pe teren, în Hong Kong după o pauză. Foto: Profimedia

Simona Halep a anunțat pe rețele de socializare că a ajuns la Hong Kong, unde va participa la turneele de categorie 125 şi 250 WTA, după ce în luna mai a abandonat în primul tur turneul WTA 125 Trophee Clarins, de la Paris, din cauza problemelor la genunchi, informează News.ro.

"Am ajuns în Hong Kong şi sunt pregătită să dau tot ce am mai bun", a scris Simona Halep la data de 30 septembrie pe rețelele de social media.

Simona Halep, în vârstă de 33 de ani a anunţat, sâmbătă, 28 septembrie că va participa la turneul de categoria WTA 125 din Hong Kong, după ce a primit un wildcard.

Turneul de categorie WTA 125 a început luni, iar Halep va evolua în runda inaugurală cu australianca Arina Rodionova.

Românca a primit în prima parte a acestei luni wildcard pentru turneul WTA 250 din Hong Kong, care va avea loc în perioada 26 octombrie - 3 noiembrie.

Ultima dată, Simona Halep a jucat la jumătatea lunii iunie într-un meci demostrativ la Cluj-Napoca. Anterior, la 15 mai, ea a abandonat în primul tur la turneul WTA 125 Trophee Clarins, de la Paris, din cauza problemelor la genunchi. Pentru Halep a fost al doilea meci în circuitul WTA după ce a revenit în martie în competiţii după o perioadă lungă de suspendare.

Editor : Ș.A.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

”Totul s-ar termina cu o bombă în centrul Londrei”. A depășit orice limită: ”Voi spune lucruri pe care nu am voie să le spun”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Simona Halep şi-a aflat adversara din primul tur de la turneul din Hong Kong. Nu s-au mai întâlnit niciodată până acum

Simona Halep revine pe teren chiar săptămâna viitoare

Un cuplu din Hong Kong a primit interdicție de la o companie aeriană după ce a hărțuit o femeie care și-a rabatat scaunul în avion

A purtat un tricou cu mesaj și a ajuns în fața judecătorului. Prima condamnare, conform noii legi de securitate din Hong Kong

Partenerii noștri