Live

Mihai Rotaru i-a pus sechestru pe casă lui Reghecampf. Antrenorul a pierdut procesul cu Universitatea Craiova

Data publicării:
Foto: Laurențiu Reghecampf / Sursa foto: Inquam Photos/Stefan Constantin

Laurențiu Reghecampf a pierdut litigiul cu Universitatea Craiova, care l-a dat în judecată pentru că nu a plătit suma din clauza de reziliere a contractului pe care a activat-o anul trecut pentru a pleca la Al-Tai.

Antrenorul încă îi datorează bani lui Mihai Rotaru și, cum încă nu a făcut plata, patronul Universității Craiova i-a pus sechestru pe o parte a vilei din Snagov pe care o deține împreună cu Anamaria Prodan, scrie Digi Sport.

Universitatea Craiova trebuie să primească 200.000 de euro de la Laurențiu Reghecampf, după ce antrenorul a „rupt” contractul cu clubul, în septembrie anul trecut, prin activarea clauzei de reziliere în valoare de 200.000 de euro, însă nu a mai făcut plata.

Clubul din Bănie l-a dat în judecată și a avut câștig de cauză. Până la achitarea datoriei, Laurențiu Reghecampf nu mai are dreptul să antreneze în România.

Editor : M.I.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Mircea Oprean, ginerele lui Nicolae Ceauşescu, cere rejudecarea procesului dictatorului. Care este, de fapt, miza

Miley Cyrus, dată în judecată pentru hitul „Flowers”. Ce riscă dacă pierde procesul

Francezul care și-a drogat și oferit soția străinilor: „Sunt un violator, la fel ca toți inculpații. Toți știau, nu pot nega”

Salvini organizează proteste după ce procurorii au cerut condamnarea sa la 6 ani de închisoare pentru refuzul de a debarca migranţi

Partenerii noștri