Live

Kylian Mbappe ar putea debuta oficial la Real Madrid în Supercupa Europei cu Atalanta

Data actualizării: Data publicării:
Kylian Mbappe ar putea debuta oficial la Real Madrid în Supercupa Europei cu Atalanta. Sursa Foto: Profimedia

Mbappe și-a reluat antrenamentele pe 7 august după ce s-a transferat la Real Madrid. Antrenorul echipei l-a inclus pe jucătorul francez în lot și ar putea debuta miercuri în finala Supercupei Europei, care se va disputa miercuri, la Varşovia, potrivit News.ro.

Antrenorul Carlo Ancelotti l-a inclus printre cei cinci atacanţi care au fost convocaţi pentru meciul din Polonia. Starul francez a fost transferat în această vară la Real Madrid după șapte ani în care a jucat pentru Paris Saint-Germain.  Alături de Mbappe, Real se va baza în atac pe Vinicius Junior, Rodrygo, Endrick şi Brahim Diaz.

Jucătorul de fotbal în vârstă de 25 de ani a avut numai cuvinte de laudă la adresa președintului clubului Real Madrid care l-a convins să părăsească Franța.

„Este o persoană foarte importantă pentru mine. Din prima zi, mi-a arătat încredere şi ne-a ajutat, pe mine şi familia mea. Asta îmi merge direct la inimă. Voi face totul, pe teren şi în afara lui, pentru a-l face fericit. Pentru mine, el este cel mai bun preşedinte din lume”, a declarat francezul într-un interviu acordat postului Real Madrid TV.

Meciul va avea loc pe 14 august, împotriva celor de la Atalanta, pe Stadionul Național din Varșovia, Polonia. Însă primul său meci în La Liga ar putea fi împotriva echipei Mallorca, pe 18 august.

Editor : Andreea Burghelea

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

România rămâne pe locul 45 în clasamentul FIFA pe luna septembrie, în ciuda ultimelor două victorii

Alte 700 de bilete disponibile pentru fanii români la meciul din Cipru

Toto Schillaci a murit. Golgheterul Campionatului Mondial din 1990 avea 59 de ani

Noul sezon al Ligii Campionilor începe astăzi. Meciurile de marți, miercuri și joi, orele de desfășurare și unde le poți vedea

Partenerii noștri