Live

JO 2024. Eduard Ionescu, după victoria senzațională la tenis de masă: M-am gândit la mama, că a bătut drumul până aici

Data actualizării: Data publicării:
Eduard Ionescu a salvat șase mingi de meci și a obținut o victorie spectaculoasă în fața nigerianului Quadri Aruna. Sursa foto: facebook.com/CSASTEAUA

Jucătorul de tenis de masă Eduard Ionescu, în vârstă de 19 ani, a fost susţinut din tribune la meciul din primul tur la simplu de la JO Paris 2024 de mama şi mătuşa sa. După victoria spectaculoasă în fața nigerianul Quadri Aruna, sportivul român a spus că acest lucru i-a dat putere.

În vârstă de 19 ani, Eduard Ionescu el a reuşit o victorie entuziasmantă în turul 1 al concursului olimpic de la Paris. A salvat şase mingi de meci pentru al învinge pe numărul 19 mondial, nigerianul Quadri Aruna, conform News.ro.

M-a dominat primele trei seturi. Mi-am zis apoi să câştig măcar un set. Apoi, să fac încă un punct, încă un punct, să pot prelungi întâlnirea şi să mă pot bucura de această atmosferă incredibilă de la Jocurile Olimpice. Nu pot zice că am avut încredere că o să revin, dar pur şi simplu m-am gândit că nu mai am ce pierde. Am dat tot ce am putut, am riscat şi loviturile, din fericire pentru mine, au intrat pe masă”, a declarat la final Eduard Ionescu.

Mama şi mătuşa lui Edi Ionescu au fost în tribune pentru a-l susţine pe sportivul Stelei.

Familia mea mereu mi-a dat şi îmi va da putere să trec peste orice obstacol. Trag din ce în ce mai tare de mine. Nu este prima dată când sunt condus. M-am gândit la mama, în timpul meciului, că a bătut tot drumul până aici. Acum, îmi doresc din suflet să mai prindă încă o dispută de-a mea”, a mai spus Edi Ionescu.

Sportivul român a salvat șase mingi de meci și a obținut o victorie senzațională în fața nigerianului Quadri Aruna, scor 4-3 (8-11, 9-11, 6-11, 11-8, 12-10, 11-9, 13-11), sâmbătă seara, în prima rundă a probei masculine de simplu din cadrul Jocurilor Olimpice de la Paris.

Editor : M.I.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Diseară începe Champions League. Cine e marea favorită la câștigarea trofeului

Noul sezon al Ligii Campionilor începe astăzi. Meciurile de marți, miercuri și joi, orele de desfășurare și unde le poți vedea

Gimnasta americană Jordan Chiles nu se lasă: a depus recurs la Curtea Supremă a Elveției pentru a-și recăpăta medalia de bronz de la JO

Handbalista Cristina Neagu se retrage. „M-am tot gândit la momentul  potrivit, dar acesta nu e niciodată”

Partenerii noștri