Live

Universitatea Craiova a ratat calificarea în turul III Conference League, după ce a fost aproape de revenire în meciul cu Maribor

Data publicării:
Foto: Universitatea Craiova (Facebook) /SPORT PICTURES

Universitatea Craiova a câștigat, pe teren propriu, scor 3-2, cu Maribor, însă a fost eliminată din turul II preliminar din Conference League, din cauza înfrângerii din tur, scor 0-2, transmite Digi Sport.

Golurile partidei disputate pe stadionul Ion Oblemenco au fost marcate de Alexandru Mitriță (minutul 52), Gregorio Sierra (minutul 73) și Elvir Koljic (minutul 90+5) pentru craioveni, respectiv Ilicic (minutul 68) și Jakupovic (minutul 82) pentru sloveni.

Astfel, Maribor s-a impus în fața Universității Craiova, la general, cu scorul de 4-3 și s-a calificat în faza următoare a competiției.

În meciul tur, jucat în Slovenia, Maribor s-a impus în fața oltenilor cu 2-0, după ce trupa lui Costel Gâlcă (52 de ani) a evoluat în inferioritate numerică din minutul 31 (după ce Denil Maldonado a primit direct cartonașul roșu).

Editor : A.C.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Von der Leyen amână pentru săptămâna viitoare prezentarea noii sale echipe de comisari, din cauza unei țări membre UE

CFR Cluj a fost eliminată de FC Pafos din Conference League

Mihai Rotaru i-a pus sechestru pe casă lui Reghecampf. Antrenorul a pierdut procesul cu Universitatea Craiova

CFR Cluj s-a calificat în play-off-ul Conference League, după ce a învins Maccabi Petah Tikva. Ardelenii și-au aflat adversarii

Partenerii noștri