Live

Video Toni Kroos, despre henţul lui Cucurella: „Le-a luat trei luni să-şi dea seama, aproape toată lumea a putut să îl vadă într-o secundă ”

Data publicării:
Toni Kroos, despre ultimul scandal ]n fotbal. Foto: Profimedia

Fostul internaţional german Toni Kroos regretă că UEFA a avut nevoie de aproape trei luni pentru a recunoaşte henţul Marc Cucurella, în sfertul de finală al Euro-2024 pierdut de Germania în faţa Spaniei, scor 1-2, în 5 iulie.

„Le-a luat trei luni să-şi dea seama că a fost un henţ pe care aproape toată lumea a putut să îl vadă într-o secundă„, a comentat luni Toni Kroos, care s-a retras după acest Campionat European.

”Asta mă linişteşte foarte mult (râde). Pot să mă numesc acum campion european pentru că au confirmat-o oficial? Nu prea cred”, a adăugat el.

Comisia de Arbitri UEFA a confirmat că arbitrul englez Anthony Taylor a comis o eroare neacordând penalti la henţul lui Marc Cucurella din prelungirile meciului Spania – Germania, disputat în sferturile de finală ale Euro 2024.

În minutul 106 al partidei, Musiala a şutat la poarta ibericilor, iar Marc Cucurella a blocat balonul cu mâna stângă. Deşi henţul a fost evident, arbitrul Anthony Taylor a considerat că fundaşul de la Chelsea nu a dorit să lovească mingea, pentru că îşi retrăgea mâna către spate. Cum faza nu a fost analizată nici de VAR, nu s-a dictat henţ şi penalti, iar Spania a învins printr-un gol marcat de Mikel Merino, în minutul 119.

Spania s-a calificat în semifinale cu victoria obţinută în partida cu Germania, scor 2-1, iar ulterior a câştigat titlul european, învingând Anglia în finală, cu acelaşi scor, 2-1.

 

Editor : S.S.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

EURO 2024. La mai bine de două luni de la sfertul de finală Spania-Germania, UEFA recunoaşte o gravă eroare de arbitraj

România rămâne pe locul 45 în clasamentul FIFA pe luna septembrie, în ciuda ultimelor două victorii

Alte 700 de bilete disponibile pentru fanii români la meciul din Cipru

Toto Schillaci a murit. Golgheterul Campionatului Mondial din 1990 avea 59 de ani

Partenerii noștri