Live

Tatăl lui Lamine Yamal a fost înjunghiat într-o parcare din Mataro

Data actualizării: Data publicării:
Foto: Profimedia Images

Mounir Nasraoui, tatăl jucătorului Lamine Yamal, a fost înjunghiat miercuri seara într-o parcare din Mataro, potrivit ziarului La Vanguardia, citat de AS.com.

Bărbatul a fost dus la spitalul Can Ruti din Badalona. Potrivit AS, viața lui nu este în pericol, deși este în stare gravă. Poliția municipală și Mossos d'Esquadra din Mataro investighează ce s-a întâmplat și au făcut deja mai multe arestări pentru a clarifica situația.

Surse ale publicației spaniole spun că este prea devreme pentru a ști cu exactitate ce s-a întâmplat, dar ar putea fi rezultatul unei neînțeleri anterioare, în care a fost implicat Nasraoui.

Jurnalista Mayka Navarro a anunțat că poliția a făcut deja primele arestări și a precizat la RAC 1 că tatăl lui Yamal ar fi putea să prezinte mai multe plăgi înjunghiate.

Lamine Yamal, fotbalistul care a devent cel mai tânăr marcator la un turneu final de Campionat European

La 16 ani, Lamine Yamal a făcut senzație la campionatul european de fotbal. Presa scrie că ar putea deveni unul dintre cei mai scumpi jucători din istoria fotbalului.

Lamine Yamal a sărbătorit vârsta de 17 ani cu victoria pe masă, la EURO 2024.

Tânărul care evoluează la naționala Spaniei a marcat pentru echipa sa în meciul contra Franței de la semifinala EURO 2024. Până și francezii au fost uimiți de golul pe care puștiul-minune al Spaniei l-a reușit.

Care este povestea de viață a fotbalistului Lamine Yamal și care este legătura lui cu Messi

Se poate spune că viitorul lui Lamine Yamal a fost scris de mult timp. În 2007 familia lui Yamal a câștigat la o tombolă o ședință foto cu jucătorii Barcelonei.

Micuțul Yamal a ajuns să fie fotografiat în brațele lui Messi.

Fotografiile care au fost făcute pentru un calendar ca parte a unei campanii caritabile anuale, au fost scoase la iveală recent de tatăl jucătorului, potrivit The Guardian.

„Începutul a două legende”, a scris tatăl spaniolului pe o rețea de socializare în dreptul fotografiilor care au devenit virale și care au fost preluate și de contul de socializare al echipei de fotbal Barcelona. 

Editor : Liviu Cojan

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Bărbat înjunghiat într-un fost hotel din Mamaia. Ce spun polițiștii despre incident

Un jandarm a fost înjunghiat într-o stație de tramvai din Sectorul 6 al Capitalei. Agresorul a fost identificat şi dus la audieri

Un bărbat a fost înjunghiat în vestul Germaniei într-o dispută dintr-un hotel din cauza zgomotului prea mare

Momentul în care un bărbat este înjunghiat de un copil de 13 ani, într-o stație a tramvaiului 21 din București

Partenerii noștri