Live

Suma uriașă pe care o ia FCSB pentru calificarea în turul 3 preliminar din UCL, după ce a învins Maccabi Tel Aviv

Data publicării:
Echipa FCSB, Foto: Profimedia Images

FCSB a învins-o in extremis pe Maccabi Tel Aviv, scor 1-0 (2-1 la general), în turul doi al preliminariilor Champions League. Campioana României și-a adjudecat deja cel puțin 4.050.000 de la UEFA pentru parcursul din preliminariile Champions League.

FCSB s-a calificat în penultimul tur din calificări grație unui gol marcat de William Baeten în primul minut al prelungirilor.

Pentru că și-a asigurat participarea în turul următor, FCSB va primi 550.000 de euro din partea celor de la UEFA. Anterior, roș-albaștrii primiseră 350.000 de euro pentru calificarea în turul doi, respectiv 150.000 pentru primul tur, scrie Digi Sport.

Așadar, FCSB a trecut deja de pragul de un milion de euro, cu un total de 1.050.000 de euro, dar mai este un detaliu important care nu poate fi ignorat când vine vorba de calcule.

Dacă FCSB va pierde în turul trei, va merge în play-off-ul Europa League, iar dacă pierde și acolo are, oricum, garantată prezența în Conference League.

Prin urmare, FCSB și-a mai adjudecat deja cel puțin aproximativ 3 milioane pentru calificarea în Conference League, dar poate primi și mai mult dacă ajunge în Europa League sau Conference League. Dacă trece și de turul al treilea, FCSB va lua 750.000 pentru participarea în play-off.

Jackpot-ul vine, însă, abia după calificarea în faza ligii, performanță pentru care FCSB ar fi remunerată cu nu mai puțin de 19 milioane de euro!

Mai departe, în faza ligii, fiecare remiză va fi răsplătită cu 750.000 de euro, iar o victorie cu 2,15 milioane de euro.

Editor : M.I.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Diseară începe Champions League. Cine e marea favorită la câștigarea trofeului

Noul sezon al Ligii Campionilor începe astăzi. Meciurile de marți, miercuri și joi, orele de desfășurare și unde le poți vedea

Funcționarea Sistemului Național Antigrindină a fost oprită, din lipsă de bani. Care sunt riscurile majore ale deciziei

Comentariile Barbrei Streisand despre fiica și ginerele lui Trump au devenit virale.“Nici un cuvânt despre cum au făcut 82 de milioane"

Partenerii noștri