Live

Situația lui Horațiu Moldovan, analizată de Marca, după o jumătate de sezon la Atletico Madrid. Cum l-a descris publicația spaniolă

Data actualizării: Data publicării:
Horațiu Moldovan. Foto: Profimedia

Horațiu Moldovan (26 de ani) a fost transferat de Atletico Madrid de la Rapid în perioada de mercato a iernii, dar internaționalul român nu a bifat niciun minut pe teren, scrie Digi Sport.

Atletico Madrid l-a transferat pe Moldovan în schimbul sumei de 800.000 de euro, atât cât era clauza portarului la Rapid.

La cinci luni distanță de la transferul la Atletico Madrid, publicația Marca l-a numit pe Horațiu Moldovan „Ultima «victimă» a lui Oblak”.

Sursa citată a relatat că Jan Oblak a fost coleg de-a lungul timpului cu mai mulți portari importanți, dar niciunul dintre ei nu a reușit să se impună și să îl scoată pe sloven dintre buturile lui Atletico Madrid.

Acesta este și cazul lui Horațiu Moldovan.

„Fără a număra portarii care au avut rolul de al treilea goalkeeper, Jan Oblak a fost coleg cu Miguel Angel Moya, Werner, Adan, Ivo Grbic, Lecomte și acum Horațiu Moldovan.

Dintre toți, francezul a plecat fără să joace un singur minut oficial, iar românul a încheiat sezonul fără nicio ocazie de a-și demonstra valoarea. Desigur, faptul că nu joacă nu l-a împiedicat să fie în lotul țării sale pentru EURO 2024.

Portarul român a profitat de oportunitatea vieții, dar fanii abia l-au putut întâlni. Oblak are performanțe grozave și este aproape imposibil pentru internaționalul român să-și schimbe rolul la Atletico.

Fără rotații în ultimele tururi ale Cupei Regelui și fără probleme fizice pentru Jan, Moldovan își adaugă numele pe lunga listă a «victimelor» unuia dintre cei mai buni portari din istoria lui Atletico”, a relatat Marca despre Horațiu Moldovan.

Editor : Liviu Cojan

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

A dat pasă la portar din penalty, în minutul 9! Echipa lui a pierdut, iar la final a explicat gestul. VIDEO Imagini virale

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Nelu Tătaru și Horațiu Moldovan, numiți consilieri onorifici ai prim-ministrului. Adrian Gheorghe, revocat din funcția de la CNAS

Atletico Madrid - Chelsea. Meci de 1,5 miliarde de euro, azi, pe Arena Națională

Veste uriașă pentru România: Meciul din Champions League dintre Atletico Madrid și Chelsea se va juca pe Arena Națională

Secretar de stat Ministerul Sănătății: Când începe vaccinarea întregii populaţii împotriva virusului SARS-CoV-2

Partenerii noștri