Live

EURO 2024: Unde pot vedea suporterii tricolorilor meciul România-Belgia în aer liber

Data publicării:
Pentru cei care nu vor ajunge în tribune, la Koln, au fost amenajate locuri speciale în aer liber, în Capitală și alte orașe din țară. Imagine cu caracter ilustrativ. Sursa foto: Inquam Photos / Cristi Vescan

Zi cu emoții uriașe pentru toți microbiștii români. Tricolorii joacă al doilea meci la Euro 2024. Naționala României întâlnește Belgia pe stadionul din Koln și milioane de suporteri vor fi cu ochii pe „Generația de suflet”. Pentru cei care nu vor ajunge în tribune, au fost amenajate locuri speciale în aer liber în Capitală și alte orașe din țară.

În parcul IOR, pe „insula suporterilor”, a fost amenajat un loc special în care microbiștii se pot strânge pentru a vedea meciul naționalei României împotriva Belgiei, din această seară.

Și în Piața Obor a fost organizat un astfel de loc.

Până pe 14 iulie, meciurile de la EURO 2024 pot fi urmărite și pe Calea Victoriei, în parcarea de lângă Ateneul Român. Zona beneficiază de o tribună de 500 de locuri construită special pentru eveniment și poate găzdui 2000 de persoane.

La Cluj, în Piața Unirii, este amenajat un spațiu cu 2.000 de scaune pentru suporteri, iar la Târgu Mureș, în Cetate, microbiștii pot urmări meciurile naționalei pe un ecran de 10 metri.

Editor : M.I.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Mesajul lui Edi Iordănescu pentru tatăl său, Anghel Iordănescu, după eliminarea României de la EURO 2024

Iulian Fota: Viitorul președinte va trebui să pregătească România pentru o agresiune militară. „Va fi responsabilitatea numărul 1”

“Generaţia de Suflet” revine în ţară în această seară. FRF face apel către fani să nu vină la aeroport

EURO 2024 ar putea declanșa un val de Covid în această vară. Avertismentul specialiștilor

Partenerii noștri