Live

Are 39 de ani, dar Cristiano Ronaldo nu se gândește la retragere: ”Când va veni momentul, voi merge mai departe”

Data actualizării: Data publicării:
Cristiano Ronaldo. Foto: Profimedia Images

Cristiano Ronaldo a declarat luni, în cadrul unei conferinţe de presă, că nu se gândeşte, încă, la retragerea din activitatea competiţională. Ronaldo (39 de ani), supranumit ”Il Fenomeno”, a participat luni la o conferinţă de presă programată la Lisabona, înainte de meciul pe care Portugalia îl va disputa împotriva Croaţiei, în Liga Naţiunilor.

Atacantul a respins toate zvonurile privitoare la o eventuală  retragere. „Când va veni momentul, voi merge mai departe (...) Nu va fi o decizie dificil de luat. Dacă simt că nu mai pot contribui cu nimic, voi fi primul care va pleca”, a declarat Ronaldo, citând exemplul lui Pepe, „care a plecat pe uşa din faţă”, după ce şi-a anunţat retragerea din fotbal în luna august a acestui an, la vârsta de 41 de ani.

Cristiano Ronaldo, care joacă de aproape doi ani la Al-Nassr, în Arabia Saudită, nu a strălucit la turneul final al Euro 2024, unde nu a marcat, iar naţionala lusitană a fost eliminată în sferturile de finală, de Franţa, scrie News.ro.

Editor : M.C

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Toto Schillaci a murit. Golgheterul Campionatului Mondial din 1990 avea 59 de ani

Noul sezon al Ligii Campionilor începe astăzi. Meciurile de marți, miercuri și joi, orele de desfășurare și unde le poți vedea

Ianis Hagi a rămas la Rangers B. Scoțienii sunt nemulțumiți. „Este un jucător după care echipa plânge”

Ronaldo are un miliard de abonaţi pe reţelele sociale

Partenerii noștri