Live

JO 2024. Sfaturile antrenorului Laurent Landi pentru Simone Biles: Fă un copil, răsfaţă-te

Data actualizării: Data publicării:
Foto: Profimedia

Superstarul gimnasticii americane Simone Biles era „obosită fizic şi mai ales psihic”, luni, după opt zile de competiţie la JO, iar medalia sa de argint la sol a fost „doar un bonus”, potrivit antrenorului său francez Laurent Landi, care a sfătuit-o pe protejata sa să se bucure de viaţă şi să nu mai concureze la 27 de ani pentru a se gândi puţin la viaţa sa personală.

„Fă un copil, răsfaţă-te şi trăieşte puţin. Los Angeles? Pentru ce? Ajunge, 27 de ani este încă foarte bine. Depinde de ea, dar cu 41 de medalii mondiale şi olimpice, se poate opri. Asta e părerea mea. A fost un moment extraordinar, iar dacă acum vrea să spună "mă opresc", poate face asta”, a adăugat Landi, potrivit News.ro.

În capitala Franţei, Simone Biles a obţinut trei titluri olimpice şi o medalie de argint, ajungând la un total de 41 de medalii mondiale şi olimpice.

„Acum 2-3 ani, nu credeam că mă voi întoarce aici la Jocuri, aşa că să concurez şi să vin cu patru medalii... Nu sunt supărată, sunt mai degrabă mândră de mine. Întotdeauna este foarte interesant să particip la o competiţie", a explicat Simone Biles.

Editor : Liviu Cojan

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Gimnasta americană Jordan Chiles nu se lasă: a depus recurs la Curtea Supremă a Elveției pentru a-și recăpăta medalia de bronz de la JO

Trei atentate au fost dejucate în timpul Jocurilor Olimpice și Paralimpice din Franța: cinci inculpați, printre care și un minor

Klaus Iohannis, gafă în discursul de la întâlnirea cu sportivii români medaliați la Jocurile Olimpice

Medaliații la Jocurile Olimpice și Paralimpice vor fi decorați miercuri de președintele Klaus Iohannis

Partenerii noștri