Live

David Popovici, felicitări din lumea sportului, după performanța de la Paris. Elisabeta Lipa: Ne-ai făcut din nou mândri

Data publicării:
Foto: Profimedia

Sportivi și foști campioni ai României au postat pe rețelele sociale mesaje de felicitare  pentru înotătorul David Popovici. Tânărul, care a câştigat luni titlul olimpic la nataţie, la 200 m liber a fost lăudat și admirat de marii sportivi. 

Fosta mare campioană Elisabeta Lipă i-a mulţumit sportivului într-un mesaj pe rețelele sociale:

„Ne-ai făcut din nou mândri!.Ce victorie minunată ne-a adus astăzi David Popovici!Chiar de Ziua Drapelului Naţional el reuşeşte performanţa supremă şi aduce pentru România medalia olimpică de aur. Este prima distincţie pentru delegaţia României la Paris. Mulţumim David pentru că ne-ai făcut din nou mândri! Felicitări şi recunoştinţă maximă şi antrenorului tău, Adrian Rădulescu! “, este mesajul Elisabetei Lipă.

Fostul campion al României, Marius Niculae, care a fost prezent alături de Ionel Dănciulescu în incinta Bazinului de Înot al clubului Dinamo pentru a urmări împreună cursa lui David Popovici de la Paris,  a venit de asemenea cu un mesaj:
„Sunt emoții. La final mă așteptam să nu mai câștige, dar a reușit și e o mare surpriză. A făcut istorie din nou. Ne-a obișnuit cu aceste rezultate. Este primul român campion olimpic la înot. Avem nevoie. Ne bucurăm de rezultatul de la echipa națională și de cele de la Jocurile Olimpice pentru că aveam nevoie. Îl apreciez pentru tot ceea ce face și chiar dacă este doar un copil, este un model”,a declarat Marius Nicule, citat de DigiSport.

Întotătorul David Popovici a câştigat medalia de aur în proba de 200 metri liber, luni seară, la Jocurile Olimpice de la Paris.

Editor : D.U.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Klaus Iohannis, gafă în discursul de la întâlnirea cu sportivii români medaliați la Jocurile Olimpice

Prima sportivă însărcinată care câştigă o medalie la Jocurile Paralimpice. ”Copilul nu a încetat să lovească”

„Expuși la contaminare”: Sportivii nord-coreeni premiați la JO ar putea fi pedepsiți de Kim Jong Un pentru că au zâmbit într-un selfie

Kadîrov și-a decorat fiul cu cea mai înaltă distincție din Cecenia: Ordinul Kadîrov. „O recunoaștere a calității morale”

Partenerii noștri