Live

Simona Maya Teodoroiu a murit. Deputat din partea PSD, fosta judecătoare CCR avea 55 de ani

Data publicării:
Simona Maya Teodoroiu a fost judecător CCR Foto: Inquam Photos

Deputatul PSD Simona Maya Teodoroiu, fost judecător al Curţii Constituţionale, fost agent guvernamental al României la Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO), a murit la vârsta de 55 de ani, au anunţat, marţi seară, colegii săi din PSD, potrivit News.ro.

„Cu profund regret am aflat de trecerea în nefiinţă a colegei noastre, Simona-Maya Teodoroiu (deputat PSD Prahova). Maya a fost o persoană deosebită, apreciată de toţi cei care au avut ocazia să o cunoască şi să lucreze alături de ea. Familiei îndurerate, vă transmit sincere condoleanţe şi vă doresc putere în aceaste momente dificile. Suntem alături de voi cu sufletul şi vă împărtăşim durerea. Dumnezeu să o odihnească în pace!”, este mesajul postat, marţi seară, de preşedintele PSD Prahova, Virgiliu Nanu.

„Cu profundă tristeţe şi durere, ne luăm rămas bun de la o colegă deosebită - Simona-Maya Teodoroiu -, care a fost nu doar un exemplu de profesionalism, dar şi un om cald, empatic şi mereu dedicat celor din jur. Trecerea sa în nefiinţă lasă un gol imens în sufletele noastre, dar amintirea ei va rămâne vie prin tot ce a realizat şi prin bunătatea de care a dat dovadă”, a scris şi senatorul de Prahova Laura Moagher.

Simona-Maya Teodoroiu s-a născut în 9 iulie 1969. Era de profesie jurist. Ea a fost judecător al Curţii Constituţionale, între februarie 2015 şi iunie 2019 şi agent Guvernamental al României la Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) în perioada septembrie 2019 - ianuarie 2020.

Editor : B.E.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Au apărut imaginile de la evenimentul în care ”Michael Schumacher a avut prima apariție publică” după 11 ani

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Valeriu Stoica, despre criza din coaliție: PNL trebuie să iasă de la guvernare. E singurul gest prin care se poate delimita de PSD

Kelemen Hunor, după anunțul rupturii coaliției PNL-PSD: „Este o fentă. Ei se pregătesc să guverneze împreună după alegeri”

Laura Vicol, șefa comisiei juridice din Camera Deputaților, a demisionat după dezvăluirile despre afacerile soțului ei. Reacția Nordis

Fostul președinte CCR desființează decizia Curții de a-i interzice Dianei Șoșoacă să candideze: „Mi se pare excesivă”

Partenerii noștri