Locuri de muncă care s-au mutat în Metaverse. Cât câștigă un creator de NFT-uri
Locurile de muncă s-au mutat în Metaverse. Creator de NFT-uri, agent de imobiliare digitale, designer de haine virtuale sau ghid de turism virtual sunt ocupații noi, care au început să fie căutate de pasionații de tehnologie. Metaverse, piața digitală în care utilizatorii pot crea, cumpăra sau vinde produse a luat job-urile clasice și le-a adaptat la lumea virtuală.
Melania Trump își face NFT cu ochii ei
Un NFT de 29 de milioane de dolari
Un NFT istoric, scos la vânzare: codul-sursă al www
Nebunia NFT a ajuns la domeniul științei
Klaus Iohannis amână desemnarea premierului. „Coaliția pro-europeană continuă negocierile. Sunt optimist”
George Simion a mers la Palatul Cotroceni, pentru consultări, dar a anunțat că nu intră: „AUR nu recunoaște legitimitatea lui Iohannis”
Consultări la Palatul Cotroceni. Coaliția a stat sub 20 de minute. Partidele extremiste AUR, POT și SOS au refuzat să meargă
Ploi și lapoviță, în aproape toată țara. Meteorologii anunță și temperaturi de până la -15°
Elena Lasconi, după consultările cu Iohannis: „Am fost să îi transmitem că mandatul lui s-a încheiat şi că trebuie să-şi dea demisia”
Robert are 32 de ani și, de un an, este creator de NFT-uri. El crează opere de artă digitale și apoi le vinde. Cel mai mult a încasat pe o piesă o monedă virtuală care valora 3.500 de euro.
Robert Lazăr - creator de NFT: E riscant dacă încerci să speculezi piața. Mulți oameni se gândesc la NFT-uri ca la o speculă rapidă prin care să facă bani, dar poți face bani prin multe alte feluri, nu doar a le specula ci și a le crea, a ajuta la adopția lor.
Florin este pasionat de lumea modei virtuale. Crează haine pe care clienții pot să le aleagă virtual.
Florin Surugiu - designer de haine virtuale și creatorul primului influncer virtual: Avem o colaborare în care vrem să transformăm nu chiar toate hainele, câteva produse să le transformăm în NFT-uri și să fie disponibile doar virtual pe lângă cele care se transformă în fizic de pe site, să fie o colecție pe care oamenii să poată să o ia doar NFT.
Florin este și creatorul primului influencer virtual. Ana Tobor a luat viață anul trecut și este foarte activă pe rețelele de socializare, ba chiar a avut colaborări și cu artiști.
Printre job-urile clasice care s-au adaptat la mediul virtual mai sunt și cele în publicitate sau în domeniul imobiliarelor. Spre exemplu, multe brand-uri s-au mutat în magazinele virtuale așa că au nevoie de publicitate. Iar o agenție imobiliară virtuală are un adevărat succes. Gândiți-vă cât de ușor este să vizitezi un apartament virtual sau chiar zece într-o singură zi.
-Sunt deschisă la orice. Și la asta. Lucrez în domeniul digital și probabil și jobul meu se va extinde în direcția asta. Dacă e o haină virtuală și nu poți să o porți nu cred că aș cumpăra așa ceva.
Metaversul și NFT-urile sunt unele dintre cele mai căutate concepte din lumea digitală așa că au apărut multe oportunități de monetizare prin aceste platforme.
Editor : A.P.
Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei
Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News