Live

O femeie din Thailanda a fost atacată de un piton în timp ce era în casă și a fost salvată după două ore

Data publicării:
Piton FOTO: Profimedia Images

O femeie din Thailanda, în vârstă de 64 de ani, a fost atacată de un piton de 20 de kg, în timp ce spăla vasele, în locuința sa din Bangkok. Ea a declarat presei tailandeze că a fost mușcată de mai multe ori,  după care șarpele de patru metri a început să o strângă de talie.

La un moment dat, Arom Arunroj a apucat capul șarpelui, sperând că va scăpa, „dar nu s-a întâmplat asta, în schimb, a continuat să se încolăcească în jurul meu”, a spus femeia, citată de The Guardian.

În lupta cu șarpele, ea a cerut ajutor, dar abia după două ore un vecin a auzit strigătele și a intervenit, sunând la autorități.

Mai multe echipaje au interenit la fața locului. 

„Era un piton mare. Am văzut o urmă de mușcătură pe piciorul ei, dar am știut că ar putea fi și altele”, a spus sergentul. 

Deși se știe că pitonul își omoară victimele prin strângere și sufocare și nu este veninos, mușcăturile lui pot provoca infecții. De aceea, Arom Arunroj a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Aproximativ 12.000 de persoane au fost tratate pentru atacurile șerpilor veninoși, dar și alte animale în Thailanda, în 2023, a informat biroul național de securitate al sănătății din țară și au fost înregistrate 23 de decese.

Editor : Andreea Stanciu

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Rusia susține că a doborât 54 de drone lansate de ucraineni, după ce Kievul a distrus un depozit cu rachete în regiunea Tver

Ucraina roagă România să doboare dronele rusești care zboară în apropierea spațiului românesc

Un candidat la primărie din Brazilia a ajuns la spital după ce rivalul său l-a atacat cu un scaun în timpul unei dezbateri televizate

Un elev a atacat cu ciocanul trei colegi și o profesoară într-o școală din Rusia

Partenerii noștri