Live

O adolescentă din Vâlcea, dată dispărută de acasă, a fost găsită spânzurată în pădure. Tânăra obișnuia să mai plece voluntar

Data actualizării: Data publicării:
Foto: arhivă Poliția Română

O adolescentă din județul Vâlcea a fost găsită spânzurată în pădure, după ce familia a dat-o dispărută în urmă cu aproximativ două săptămâni, potrivit publicației Gazeta Vâlceană. Fata obişnuia să mai plece voluntar de acasă, însă de fiecare dată se întorcea după câteva zile.

Familia tinerei de 15 ani din comuna Oteșani i-a semnalat dipariția pe 11 mai 2020, iar pe 16 mai, trupul neînsuflețit al adolescentei a fost descoperit întâmplător de o femeie.

O echipă a Poliţiei Vâlcea a fost trimisă la faţa locului pentru a o căuta, alături de poliţişti venind pe parcurs şi voluntari, dar şi pompierii care au golit fântânile din comună.

Potrivit sursei citate, fata s-a sinucis folosind șireturile pantofilor sport cu care era încălțată, din cauza unei decepții în dragoste.

În cauză a fost întocmit un dosar penal.

Editor: I. I.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Româncă de 17 ani dată dispărută, văzută în compania unui bărbat misterios, într-o gară din Anglia. Poliția spune că este „îngrijorată”

Cazul adolescentei dispărute în Malaezia: vocea mamei, difuzată la megafon, în junglă

Unde a fost găsită Alecsandra, adolescenta de 15 ani, din Iași, dată dispărută luni

Cazul unei adolescente dispărute de un an și jumătate. „Mi-au spus că poate și-a găsit un iubit”

Partenerii noștri