Live

Video Nepotul interlopului Fane Spoitoru a ajuns la spital cu gâtul tăiat, după un scandal la o petrecere din București

Data actualizării: Data publicării:
Agresorul fost arestat. Foto: Captură video Digi24

Bătaie cu urmări tragice la o petrecere din Sectorul 5 al Capitalei, la care au participat mai multe persoane din lumea interlopă. Nepotul lui Fane Spoitoru a fost lovit în repetate rânduri cu un pahar spart și a fost internat la spital cu mai multe răni în zona gâtului. Altercaţia a fost întreruptă de martori, iar poliţiştii au deschis un dosar penal pentru tentativă de omor.

„La data de 18.10.2024, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au pus în mişcare acţiunea penală împotriva unui inculpat (un bărbat în vârstă de 30 de ani), cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor”, anunţă, luni, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, într-un comunicat de presă.

Sursa citată a precizat că, în 15.10.2024, în jurul orei 22.20, aflându-se în curtea unui imobil din mun. Bucureşti, Sector 5, în urma unui conflict spontan izbucnit în cadrul unei petreceri la care participau numeroase persoane, inculpatul a folosit un pahar spart pentru a lovi victima în repetate rânduri, cu intenţia de a-i suprima viaţa.

Surse judiciare au menţionat, pentru News.ro, că victima este nepotul lui Fane Spoitoru.

„Victima, un bărbat de 29 de ani, a suferit plăgi în zona mandibulei, în zona latero-cervicală dreapta şi mai multe plăgi în zona toracelui posterior, leziuni traumatice care au pus în primejdia viaţa victimei. Victima a fost salvată de intervenţia rapidă a unor martori, care au transportat-o la spital, unde a primit îngrijiri medicale de urgenţă”, au mai transmis procurorii.

Aceştia precizează că inculpatul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar la data de 19.10.2024 judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

„În cauză se efectuează urmărirea penală şi faţă de alţi cinci inculpaţi, care au fost reţinuţi la datele de 17 şi 18.10.2024, pentru săvârşirea infracţiunii de mărturie mincinoasă. Cu privire la aceştia, procurorii au stabilit că, deşi au fost prezenţi la petrecerea respectivă şi deţineau informaţii care ar fi dus la identificarea inculpatului, au refuzat să le pună la dispoziţia organelor de urmărire penală cu ocazia audierii lor în calitate de martori. În prezent, cei cinci inculpaţi sunt cercetaţi în stare de libertate”, au mai precizat procurorii.

Aceştia anunţă că cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul Omoruri.

Editor : C.L.B.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

”M-a luat puțin valul”. Culturista pe care nimeni nu o crede că nu-și editează pozele a publicat imaginile transformării

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Augustin Zegrean, despre referendumul lui Nicușor Dan: Se poate organiza simultan cu alegerile, dar nu în aceleaşi secţii de votare

Un copil de 6 ani a fost mușcat de câine în timp ce mergea spre școală în București. Fetița a ajuns la spital

Procesiune cu relicva Sfântului Papă Ioan Paul al II-lea are loc astăzi în Capitală

Fratele unui membru al Clanului sportivilor și alte 2 persoane, cercetați pentru furt de haine. Imagini de pe camerele de supraveghere

Partenerii noștri