Live

Video Momentul în care pasagerii unui autobuz din Colorado preiau controlul vehiculului și împiedică un accident, după ce șoferul leșină

Data publicării:
FOX31 Denver canal YouTube, captură foto

Doi pasageri ingenioși aflați într-un autobuz de transport în comun din Colorado au prevenit un posibil accident tragic, atunci când șoferul a căzut de pe scaun în timp ce vehiculul era în mișcare, momentul fiind surprins de camerele de supraveghere ale vehicului, scrie New York Post. Din păcate, după oprirea autobuzului și intervenția echipelor medicale, șoferul a decedat.

Șoferul autobuzului Mountain Metropolitan Transit (MMT) din Colorado Springs a avut o urgență medicală în jurul orei 7:45 a.m. pe 14 octombrie, a declarat agenția pentru Fox News Digital.

Înainte ca șoferul să cadă de pe scaun, un pasager a observat „situația” acestuia și s-a deplasat către partea din față a autobuzului, au spus oficialii.

Un alt pasager s-a grăbit din spatele autobuzului, a preluat controlul volanului și a oprit vehiculul în siguranță, contactând un dispecer prin radioul autobuzului.

„În ciuda eforturilor depuse de echipele de intervenție de urgență, șoferul a decedat”, a mai spus sursa citată.

Doar trei pasageri se aflau în autobuz în momentul incidentului.

Imaginile video din interiorul autobuzului arată cum cei doi pasageri se grăbesc spre partea din față în timp ce șoferul cade de pe scaun.

Unul dintre ei ține ceea ce pare a fi o ceașcă de cafea și este auzit întrebându-l pe șoferul care nu poate fi văzut: „Ești bine?”

Celălalt este auzit contactând un dispecer pentru a raporta urgența în timp ce oprește vehiculul într-o stație de autobuz.

„Dispecer, sunt pe linia 1 spre sud”, a spus al doilea pasager. „Șoferul autobuzului dumneavoastră are o criză. Parchez autobuzul”.

„Respiră, dar criza pare să se fi oprit”, a spus el în timp ce autobuzul se oprea.

Purtătoarea de cuvânt a MMT, Elaine Sheridan, a declarat pentru Fox News Digital că agenția are numele celui de-al doilea pasager care a sărit pe scaunul șoferului, dar nu a reușit să ia legătura cu el pentru a obține permisiunea de a-i dezvălui identitatea.

Celălalt pasager a părăsit locul înainte de sosirea echipelor de intervenție, deoarece trebuia să ajungă la serviciu, a spus ea.

„Am cerut public ca acești pasageri să ne contacteze pentru că am dori să le oferim abonamente ca semn de apreciere pentru ajutorul lor în acea dimineață”, a spus Sheridan.

Ea a menționat că numele șoferului nu poate fi dezvăluit din cauza reglementărilor HIPAA și că familia sa a cerut confidențialitate.

Editor : Ana Petrescu

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Nava care trebuie să-şi ducă pasagerii într-o croazieră de 3 ani şi jumătate în jurul lumii, lovită de ghinion. A amânat iar plecarea

Datele neuronale ale oamenilor vor fi protejate prin lege în două state din SUA

Un cuplu din Hong Kong a primit interdicție de la o companie aeriană după ce a hărțuit o femeie care și-a rabatat scaunul în avion

Studiu: Zborul cu avionul, mai sigur acum decât oricând. Care este probabilitatea ca cineva să moară într-un accident aviatic

Partenerii noștri