Live

Video Momentul în care o țeavă de gaze explodează într-o intersecție din Sectorul 5 al Capitalei. Imaginile surprinse de o cameră de bord

Data actualizării: Data publicării:
Foto: Captură video Digi24

O țeavă de gaze a explodat, luni, pe Șoseaua Viilor din Sectorul 5 al Capitalei. Imaginile au fost surprinse de o cameră de bord, aflată la doar câțiva metri de locul în care s-a întâmplat incidentul. 

Doar norocul a făcut ca în zonă să nu treacă în acel moment vreo mașină.

Valentin Stan, jurnalist Digi24: „Au ajuns aici pompierii și angajați de la Distrigaz, compania de gaze, deoarece pricipala bănuială e că sub asfalt o țeavă de gaze care s-ar fi fisurat. Din informațiile pe care le avem, alimentarea cu gaz a fost oprită, astfel încât să nu fie niciun pericol aici în zonă.

Având în vedere că sunt foarte multe mașini, de altfel și în acele imagini filmate de o cameră de bord, în care se vede momentul în care țeava de gaze se rupe, se poate observa că erau foarte multe mașini extrem de aproape. Erau șoferi care așteptau la semafor, la doar cinci metri distanță de mașini s-a întâmplat totul.

Acum traficul este blocat pe această bandă, unde s-a surpat șoseaua. Verifică în continuare angajații de la Distrigaz, astfel încât conducta care este imensă să nu aibă fisuri și în alte zone, să nu se repete un astfel de incident. Au făcut polițiștii un perimetru pentru pietoni.

Ne așteptăm ca în orele următoare situația să nu se schimbe foarte mult, pentru că este clar că e nevoie de săpături în această zonă pentru a rezolva problema și a fi schimbată țeava, timp în care traficul va fi cu siguranță dat peste cap”.

 

 

Editor : C.L.B.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Taximetrist bătut și lăsat fără mașină în București. Doi bărbaţi au fost arestaţi preventiv

Misterul morții doctoriței Gabriela Ștefănescu din Iași: a fost găsită fără suflare într-un hotel din București

Un polițist pe motocicletă a lovit în plin o femeie pe o trecere de pietoni din Capitală. Imagini șocante cu momentul impactului

Calea Victoriei și strada Novaci din sectorul 5 al Capitalei devin pietonale în weekend. Sunt programate mai multe evenimente artistice

Partenerii noștri