Live

Moartea lui Liam Payne: primele date ale legiștilor, după ce au efectuat autopsia cântărețului

Data actualizării: Data publicării:
Foto: Shutterstock

Starul pop Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, și-a pierdut viața după ce a suferit mai multe traumatisme și sângerări interne, în urma căderii de la etajul trei al unui hotel din Buenos Aires, au declarat procurorii joi, adăugând că o primele date arată că incidentul a avut loc după consumul de substanțe interzise, transmite Reuters.

Payne, în vârstă de 31 de ani, a fost găsit mort după ce a căzut de la balconul unei camere de hotel de la etajul trei din Buenos Aires, miercuri.

În primele detalii oficiale ale autopsiei, biroul procurorului a declarat că medicii legiști au descoperit 25 de leziuni compatibile cu cele cauzate de o cădere de la înălțime, inclusiv leziuni fatale la cap, cu sângerări interne și externe. Nu existau semne că ar fi fost implicată o a treia persoană, deși incidentul este investigat ca o „moarte suspectă”, din motive procedurale.

„Totul indică faptul că muzicianul era singur în momentul căderii și trecea printr-un fel de episod din cauza consumului de substanțe interzise”, a precizat biroul procurorului.

„Poliția care a cercetat scena a găsit substanțe în cameră care, la prima vedere – și în așteptarea confirmării de la experți – par a fi narcotice și băuturi alcoolice, precum și mai multe obiecte și piese de mobilier distruse”, mai arată sursa citată. Potrivit sursei citate, au fost găsite medicamente care se eliberează fără prescripție medicală, suplimente de energie și medicamentul pentru anxietate Clonazepam.

Anterior, autoritățile declaraseră că au găsit camera într-o „dezordine totală”, cu diverse obiecte sparte și medicamente împrăștiate.

Totodată, înainte ca Payne să cadă de la etaj, un angajat al hotelului a apelat serviciile de urgență, solicitând ajutor.

Deși detaliile în jurul morții sale rămân neclare, Payne a vorbit public despre luptele sale cu sănătatea mentală și despre utilizarea alcoolului pentru a face față presiunilor celebrității, subliniază Reuters.

Liam Payne a cunoscut faima cu trupa One Direction, trupă formată în cadrul emisiunii „X Factor” din Marea Britanie, în 2010. Alături de Liam Perry, în trupă au mai fost și Harry Styles, Zayn Malik, Niall Horan și Louis Tomlinson, toți având acum cariere solo.

Trupa a vândut 70 de milioane de discuri, având șase hituri în top 10 al Billboard Hot 100, inclusiv „What Makes You Beautiful”, „Story of My Life” și „Live While We're Young”. Payne a co-scris piese precum „Story of My Life” și „Night Changes”.

Editor : Ana Petrescu

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Prețuri exorbitante și telefoane interzise. Suedezii au publicat imagini din "camera secretă" în care a petrecut Mbappe

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Membrii One Direction, mesaje după moartea lui Liam Payne. „Suntem complet devastați”

Moartea lui Liam Payne: apelurile la serviciile de urgență făcute de angajații hotelului argentinian. „Este în pericol”

Prima întâlnire a lui Liam Payne cu Cheryl Cole, cântăreața cu care a avut un copil. Audiția de la X Factor, din 2008

„Nu pot să cred că este real”. Fanii lui Liam Payne, devastați de moartea artistului. Șoc și printre vedete

Partenerii noștri