Live

News Alert Zeci de răniţi în Israel, după ce un camion a intrat în oamenii aflați într-o staţie de autobuz. Șoferul a fost „neutralizat”

Data actualizării: Data publicării:
Zeci de persoane au fost rănite duminică după ce un camion a intrat într-o staţie de autobuz în centrul Israelului. Foto: Profimedia

Zeci de persoane au fost rănite duminică după ce un camion a intrat într-o staţie de autobuz în centrul Israelului, au anunţat echipele de intervenţie israeliene.

ACTUALIZARE 11.54. Cel puţin 24 de persoane au fost rănite după ce un camion a lovit duminică dimineaţă o staţie de autobuz la ieşirea unei baze militare din oraşul Ramat Hasharon, în centrul Israelului, a anunţat poliţia israeliană, citată de AFP.

Conform poliţiei, şoferul camionului a fost „neutralizat”.

„Primele elemente ale anchetei indică faptul că un autobuz s-a oprit la o staţie pentru a lăsa pasageri. Un camion a lovit atunci autobuzul şi pasagerii”, a precizat poliţia într-un comunicat.

"Civili de la faţa locului l-au împuşcat pe şofer şi l-au neutralizat", a adăugat poliţia.

Știrea inițială: „La ora 10:08 (08:08 GMT), am primit informaţii (...) despre un camion care a lovit staţie de autobuz de pe bulevardul Aharon Yariv din Ramat Hasharon (oraş la nord de Tel Aviv - n.r.). Serviciile de salvare tratează în prezent zeci de victime la faţa locului”, dintre care cel puţin patru au răni grave, a transmis într-un comunicat Magen David Adom, echivalentul israelian al Crucii Roşii, potrivit AFP.

Conform poliţiei, citată de Reuters, circumstanţele în care s-a produs incidentul sunt în curs de investigare. Poliţia a confirmat de asemenea că există numeroşi răniţi.

Conform presei israeliene, citată de dpa, camionul a intrat într-un grup de oameni care aştepta într-o staţie de autobuz, iar circa 40 de persoane au fost rănite.

Site-ul de ştiri ynet a relatat că a fost deschisă o investigaţie pentru un posibil atac.

Editor : M.B.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO A suferit "cea mai bizară accidentare din istorie", dar s-a prefăcut că nu s-a întâmplat nimic! Ce a urmat

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Țintele lovite de Israel în atacul asupra Iranului. Ce arată imaginile din satelit

„Sper că acesta este finalul”, a spus Joe Biden despre loviturile israeliene în Iran

Israelul s-a răzbunat pentru atacul Iranului din 1 octombrie. Ce șanse sunt pentru o calmare a situației din Orientul Mijlociu

Patru ucraineni au murit și 20 au fost răniți într-un atac rusesc la Dnipro. Printre victime sunt și copii

Partenerii noștri