Live

Video Viktor Orban s-a întâlnit cu Donald Trump în Florida. „Încă o oprire în misiunea de pace”

Data publicării:
Viktor Orban s-a întâlnit cu Donald Trump la Mar-A-Lago. Foto: X

Premierul ungar Viktor Orban s-a întâlnit joi cu fostul preşedinte american Donald Trump la reşedinţa acestuia din Florida, a anunțat un purtător de cuvânt al liderului de la Budapesta. Orban susține în continuare că se află în „misiune de pace”.

Viktor Orban, a cărui ţară deţine preşedinţia rotativă a Uniunii Europene de la începutul lunii, a vizitat Kievul, Moscova şi Beijingul în ultimele două săptămâni, într-un turneu pe carne el îl numește „misiune de pace” în Ucraina, dar pentru care Bruxellesul nu i-a acordat niciun mandat. 

De altfel, și întâlnirea cu Donald Trump a caracterizat-o tot ca făcând parte din „misiunea de pace” în care susține că se află.

„Încă o oprire în misiunea de pace, negocieri cu Președintele Trump”, a scris Orban într-un mesaj pe Facebook, unde a postat un clip de la întâlnirea cu Trump.

Viktor Orban şi Donald Trump au discutat despre „posibilităţile de pace”, a declarat purtătorul de cuvânt al lui Orban, potrivit Reuters, preluată de News.ro.

Şeful guvernului ungar s-a aflat în Statele Unite pentru a participa la summitul NATO de la Washington.

Susţinător fervent al lui Donald Trump, liderul naţionalist s-a întâlnit deja cu republicanul în martie anul trecut, în Florida.

Donald Trump candidează pentru un nou mandat prezidenţial împotriva democratului Joe Biden, pe 5 noiembrie.

Editor : B.P.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

O celebritate a venit în România și a trăit ceva despre care doar auzise: ”O nebunie! M-am așezat și m-am întrebat ‘Ce-a fost asta?’”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

După Taylor Swift și Eva Longoria, Billie Eilish își anunță și ea susținerea pentru Kamala Harris

Elon Musk s-a întrebat de ce „nimeni nu încearcă să îi asasineze pe Biden și Kamala Harris”. Ce a urmat după aceea

UE sau Putin: Cu cine va vota Georgia. Rusia amenință că va interveni militar dacă partidul prorus nu câștigă alegerile (analiză DW)

„Un alt moment negru cu consecințe politice imprevizibile”. Ce urmează în SUA după noua posibilă tentativă de asasinare a lui Trump

Partenerii noștri