Live

Un bărbat dat afară dintr-un magazin Louis Vuitton din Paris a înjunghiat un polițist, apoi a fost rănit grav de un alt agent

Data publicării:
Un poliţist a fost rănit joi, la Paris, pe Champs Élysées, de către un bărbat dat afară dintr-un magazin de lux.. Foto: Profimediaa

Un poliţist a fost rănit joi, la Paris, pe Champs Élysées, de către un bărbat dat afară dintr-un magazin de lux. Atacatorul a fost apoi împușcat și rănit grav de către alt agent, potrivit unei surse din poliţie. Incidentul nu are o motivaţie teroristă și nici nu are legătură cu Jocurile Olimpice care urmează să se desfășoare în Franța, relatează AFP.

Atacatorul fusese dat afară dintr-un magazin Louis Vuitton situat în apropiere, ai cărui angajați au cerut intervenţia poliţiei.

„La vederea poliţiei, bărbatul a luat-o la fugă cu un cuţit în mână, iar într-o confruntare a rănit un poliţist la o ureche”, a spus o altă sursă din poliţie.

Agresorul a fost „neutralizat” de către forţe de ordine, iar zona în care a avut loc incidentul a fost izolată, anunţă ministrul francez de Interne Gérald Darmanin.

În apropierea locului agresiunii, pe Champs-Élysées, erau staţionate un vehicul de deminare şi cel puţin patru vehicule de jandarmerie şi alte patru de poliţie, potrivit AFP.

„Poliţiştii au vrut să prindă un hoţ de buzunare care nu s-a lăsat şi a scos un cuţit cu care a rănit un poliţist”, a declarat pentru AFP primarul arondismentului al VIII-lea, Jeanne d'Hauteserre.

„Alt poliţist şi-a apărat colegul şi a tras în abdomen”, a precizat ea.

Această agresiune are loc cu opt zile înainte de deschiderea Jocurilor Olimpice la Paris, în cursul cărora urmează să fie desfăşurat un dispozitiv de securitate impresionant.

Editor : M.B.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

A dat pasă la portar din penalty, în minutul 9! Echipa lui a pierdut, iar la final a explicat gestul. VIDEO Imagini virale

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un elev a atacat cu ciocanul trei colegi și o profesoară într-o școală din Rusia

Rusia a lansat aproximativ 20 de drone spre Kiev. Este al optulea atac din septembrie asupra capitalei Ucrainei

Hezbollah și rebelii Houthi au atacat Israelul. O rachetă cu rază lungă de acțiune din Yemen a declanșat sirenele de raid aerian

Cum se ascund oligarhii ruși sancționați de UE pe Riviera Franceză. Totul ține de bani pe Coasta de Azur (Politico)

Partenerii noștri