Live

Un bărbat care amenința trecătorii cu cuțitul a fost împușcat mortal în Germania

Data publicării:
FOTO: Shutterstock

Un bărbat suspectat de faptul că a atacat trecători cu un cuţit în Moers, în vestul Germaniei, a fost împușcat mortal marţi, la câteva zile după un atac sângeros cu cuţitul petrecut la Solingen, un oraş situat în apropiere, anunţă poliţia germană.

Mai mulți oameni au sunat la 112 să anunțe că un bărbat a „agresat şi ameninţat mai mulţi trecători”, a spus într-un comunicat Poliţia din Duisburg.

Agenţii au localizat un suspect în vârstă de 26 de ani care „i-a atacat cu două cuţite în mâini”, potrivit forțelor de ordine.

Poliţiştii au tras în tânăr, care a fost „rănit mortal”, însă nicio altă persoană nu a fost rănită.

Acest incident intervine în contextul în care Germania se află în stare de şoc, dar şi de alertă după ce trei persoane au fost ucise, iar alte opt rănite într-un atac cu cuţitul, vineri, la un festival din Solingen, oraș situat la aproximativ 45 de kilometri de Moers.

Un sirian în vârstă de 26 de ani, suspectat de legături cu gruparea jihadistă Statul Islamic (SI) ar fi comis acest atac.

Editor : M.B.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

O celebritate a venit în România și a trăit ceva despre care doar auzise: ”O nebunie! M-am așezat și m-am întrebat ‘Ce-a fost asta?’”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un candidat la primărie din Brazilia a ajuns la spital după ce rivalul său l-a atacat cu un scaun în timpul unei dezbateri televizate

Un elev a atacat cu ciocanul trei colegi și o profesoară într-o școală din Rusia

Rusia a lansat aproximativ 20 de drone spre Kiev. Este al optulea atac din septembrie asupra capitalei Ucrainei

Hezbollah și rebelii Houthi au atacat Israelul. O rachetă cu rază lungă de acțiune din Yemen a declanșat sirenele de raid aerian

Partenerii noștri