Live

VIDEO Captură impresionantă a polițiștilor italieni: Au prins un român cu 121 de telefoane furate

Data publicării:
Un român a fost prins în Italia cu 121 de telefoane furate

Captură impresionantă a polițiștilor italieni. Au prins un român cu 121 de telefoane mobile furate. Cel mai probabil, acesta încerca să ajungă cu ele în România, unde ar fi urmat să le vândă. Polițiștii suspectează că ar fi fost furate tocmai din Elveția, de la participanții unui festival.

Românul a fost prins într-un tren care venea din Elveția, aproape de graniță, în zona Como. Inspectorii de la Garda Financiară l-au întrebat pe român dacă are mărfuri de declarat, acesta a răspuns că nu, însă ceva li s-a părut suspect și au insistat să-i controleze bagajele. În geanta bărbatului au descoperit nu mai puțin de 121 de telefoane, în pachete învelite în staniol.

Românul nu a oferit explicații despre proveniența acestora. Potrivit anchetatorilor, telefoanele ar fi fost furate în timpul unui festival din Elveția.

Anchetatorii încearcă acum să stabilească cine sunt proprietarii telefoanelor și au luat legătura cu autoritățile din Elveția pentru a le restitui. 

Editor : A.P.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

O celebritate a venit în România și a trăit ceva despre care doar auzise: ”O nebunie! M-am așezat și m-am întrebat ‘Ce-a fost asta?’”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Salvini organizează proteste după ce procurorii au cerut condamnarea sa la 6 ani de închisoare pentru refuzul de a debarca migranţi

Vreme extremă în Italia. Ciclonul Boris s-a abătut cu ninsori asupra țării și face ravagii în zonele de munte

Dennis Man, declarat jucătorul lunii în Serie A. Ce a scris despre el Asociația Fotbaliștilor din Italia

Medicii din Italia cer să fie apărați de armată, după ce în mai multe cazuri au fost atacați în spitale de pacienți sau de rudele lor

Partenerii noștri