Live

Fotografie virală cu Viktor Orban din vacanță. „A stat săptămâni întregi în vest, fără electricitate, apă, gaz, săpun”

Data actualizării: Data publicării:
Foto: Orban Viktor/ Facebook

Premierul Ungariei, Viktor Orban, apare cu o înfățișare neobișnuită într-o nouă imagine publicată pe contul său de Facebook.

Viktor Orban este îmbrăcat cu o cămașă în stil hawaiian și are o barbă albă, în timp ce stă la masă și ține în mână un ziar de sport.

Imaginea este însoțită de mesajul „S-a sunat. Pauza s-a terminat”.

În câteva ore de la publicare, fotografia a primit zeci de mii de reacții și peste 6.500 de comentarii de la utilizatorii Facebook:

„Am crezut că este un meme!”

„Arătăm foarte bine domnule premier! Bine ați revenit acasă!”

„Am crezut că e doar toamnă dar nu credeam că vine Moșul în septembrie”.

„Arată destul de bine! Acum poți să provoci și mai mult opoziția!”

„Arată ca un Moș fără adăpost pentru că a stat săptămâni întregi în vest, după cum știm, fără electricitate, fără apă, gaz, fără săpun!”

Informații despre premierul maghiar aflat în vacanță au apărut constant în presa națională, scrie Magyar Nemzet, inclusiv despre călătoria din Croația, problemele cu ambarcațiunea sa și întâlnirea cu președintele Zoran Milanovic la cină.

Un analist politic citat de publicație scrie că întoarcerea la muncă a prim-minstrului coincide cu începerea anului școlar.

Editor : Alexandru Costea

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Ungaria va vota împotriva taxelor vamale europene asupra maşinilor electrice din China. Gigantul chinezesc BYD face o fabrică la Szeged

MAE a emis o atenționare de călătorie pentru românii care merg în Croaţia

De ce vrea Belgradul să mute mormântul lui Tito. Controversa stârnită de ideea „extrem de importantă pentru viitorul țării”

Croația continuă planurile reintroducerii serviciului militar obligatoriu. Câte milioane costă pregătirea unei generaţii de recruți

Partenerii noștri