Live

Turnul Eiffel, evacuat cu câteva ore înainte de ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice

Data actualizării: Data publicării:
Foto: Profimedia Images

Autoritățile franceze au evacuat Turnul Eiffel după ce un bărbat a fost văzut urcând pe obiectivul turistic cu doar câteva ore înainte de închiderea Jocurilor Olimpic, potrivit AP.

 

Bărbatul care nu purta nimic în partea de sus a fost văzut urcând pe turnul de 330 de metri înălțime. Autoritățile franceze nu știu de unde a început bărbatul să urce pe Turnul Eiffel, însă acesta a fost văzut chiar deasupra inelelor olimpice.

Turnul Eiffel a reprezentat o piesă centrală în ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris și este așteptat că acesta să fie în centrul atenției și la ceremonia de închidere, care a urma să înceapă pe Stade de France, în zona Saint-Denis, în jurul orei 21:00.

Potrivit AP, peste 30.000 de polițiști au fost dislocați în jurul Parisului și în împrejurimi pentru a asigura securitatea în ultima zi a Jocurilor Olimpice, dar și la ceremonia de închidere a acestora. Ministrul de Interne francez a anunțat că 20.000 de trupe de poliție și alt personal de securitate din Paris sunt mobilizați în zona în care va avea loc ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice de la Paris.

 

Editor : Andreea Rubica

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

S-a căsătorit la 18 ani, după ce a semnat un contract rar întâlnit. Deja a "comis-o": "A trebuit să-i cumpăr un telefon"

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Gimnasta americană Jordan Chiles nu se lasă: a depus recurs la Curtea Supremă a Elveției pentru a-și recăpăta medalia de bronz de la JO

Trei atentate au fost dejucate în timpul Jocurilor Olimpice și Paralimpice din Franța: cinci inculpați, printre care și un minor

Klaus Iohannis, gafă în discursul de la întâlnirea cu sportivii români medaliați la Jocurile Olimpice

Medaliații la Jocurile Olimpice și Paralimpice vor fi decorați miercuri de președintele Klaus Iohannis

Partenerii noștri