Live

Video „Una din cele mai fotogenice” explozii. Turela unui tanc rusesc lovit de o dronă ucraineană a sărit peste 70 de metri în aer

Data actualizării: Data publicării:
Sursă foto: X

Soldații ucraineni au distrus un tanc rusesc pe frontul din Donețk lovindu-l cu o dronă încărcată cu explozibil, ceea ce a produs o explozie care a aruncat turela blindatului peste 70 de metri în aer. Imaginile au fost publicate pe rețelele sociale.

Explozia tancului T-72 a fost atât de puternică, încât a provocat o imensă undă de șoc, iar turela a fost aruncată la o înălțime de peste 70 de metri, a precizat pe rețeaua X OSINTtechnical, specializat în informații privind războiul din Ucraina.

„Este una din cele mai fotogenice explozii pe care le-am văzut până acum”, a comentat un alt internaut specializat în culegerea de informații din surse deschise, care a mai precizat că lovitura a fost reușită de soldații soldații Brigăzii 60 a armatei ucrainene.

Cel mai probabil tancul era încărcat la maximum cu muniție, care a fost detonată în urma loviturii dronei ucrainene.

Editor : B.P.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Soldații ruși din Ucraina trag salve de mitralieră în cinstea zilei lui Putin. „Vă mulțumim că v-ați dedicat în întregime Patriei”

Incendiu la un depozit de combustibil din Crimeea. Apărarea rusă a doborât 12 drone ucrainene deasupra peninsulei

Umilință pentru armata lui Putin. Cea mai modernă dronă a Moscovei a fost doborâtă și este în mâinile ucrainenilor (presă)

Zelenski îşi va prezenta „Planul Victoriei” la reuniunea de la Ramstein. Cum au catalogat SUA propunerile Ucrainei

Partenerii noștri