Live

Video Trump reacționează la filmul „The Apprentice” despre viața sa: E o lovitură ieftină, defăimătoare și dezgustătoare

Data actualizării: Data publicării:
Foto: Profimedia Images

Donald Trump a catalogat filmul despre viața sa drept unul „fals” și „fără clasă”. După încercările eșuate de a interzice pelicula care urmăreşte biografia sa, candidatul republican la Casa Albă a criticat dur echipa de producţie și pe actorul care îl interpretează în varianta sa tânără, românul Sebastian Stan, pe care i-a numit „gunoaie umane”.

„Un film fals și fără clasă scris despre mine, numit «Ucenicul» (Au măcar dreptul să folosească acest nume fără aprobare?), va fi, sper, un eșec total. Este o lovitură ieftină, defăimătoare și dezgustătoare din punct de vedere politic, lansată chiar înainte de alegerile prezidențiale din 2024, pentru a încerca să afecteze cea mai mare mișcare politică din istoria țării noastre”, a scris Donald Trump pe platforma Truth Social.

Trump a adăugat că fosta sa soție, Ivana, a fost „o persoană bună și minunată”, și a avut o relație excelentă cu ea până în ziua în care a murit, iar „scriitorul acestei mizerii, Gabe Sherman, un nimeni fără talent, care a fost demult discreditat pe scară largă, știa asta, dar a ales să o ignore”.

„Este trist că gunoaie umane, precum oamenii implicați în acest proiect, care sper să fie o nereușită, au voie să spună și să facă orice doresc pentru a afecta o mișcare politică, care este mult mai mare decât oricare dintre noi”, a conchis fostul președinte al SUA.

Actorul Sebastian Stan a declarat că Donald Trump „ar trebui să fie recunoscător” pentru acest lungmetraj, deoarece oferă o „abordare complexă, tridimensională” a vieții sale, potrivit BBC.

Editor : Ana Petrescu

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Kamala Harris a acordat primul său interviu la Fox News. „Mandatul meu nu va fi o continuare a președinției lui Joe Biden”

Elon Musk a devenit un mega-donator al lui Trump. Suma pe care șeful Tesla și X a oferit-o Comitetului pentru acțiune politică America

Sebastian Stan spune că Trump „ar trebui să fie recunoscător” pentru filmul controversat „The Apprentice”, în care joacă

Kamala Harris îl conduce pe Donald Trump cu 45% la 42% în ultimul sondaj, insuficient pentru a fi sigură de victorie

Partenerii noștri